Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: LOZERS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3994
LOZERS Heida Bombers
Normal Tactiek 4+2+2+2
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Salvisberg kopt de bal weg. Bölen speelt de bal door. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer draait met de bal, schiet en ... Verlinden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Heida Bombers 0:1

6e minuut.
Caracciuolo met een sublieme pass. Wunderlin rent richting de bal. Wunderlin passt de bal met de wreef. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Paździor passt de bal met de wreef. Salvisberg heeft problemen om de bal te vangen. Stazu rent richting de bal. Stazu schiet op doel. Christen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Salvisberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paździor met een snelle inworp. Stazu is nu in balbezit. Stazu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bölen kopt de bal weg. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nef zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nef moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nef schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paździor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paździor kan niet meer verder spelen. Hazer komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Stazu passt de bal in één keer door. Nachtfalter onderschept slim de pass. Hazer is nu in balbezit. Hazer geeft een hoge lob. Sejr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klatter zal de hoekschop nemen. Daar is Nachtfalter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravička geeft een hoge lob. Lahcen met een sublieme pass. Christen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hazer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazer geeft een hoge lob. Corai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ... Christen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sejr de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Eggert de bal onder controle te krijgen. Klatter rent richting de bal. Klatter probeert naar een medespeler te passen. Stazu rent richting de bal. Stazu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Caracciuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracciuolo passt de bal met de wreef. Wunderlin is nu in balbezit. Wunderlin haalt uit met een fantastische trap. Verlinden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Heida Bombers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 40%, Heida Bombers 60%.
LOZERS - Heida Bombers 0:2

46e minuut.
Neuroth komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Rufer met een snelle inworp. Corai bereikt de bal nog maar net als eerste. Corai passt de bal met de wreef. Nachtfalter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Caracciuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracciuolo probeert naar een medespeler te passen. Fanaras verovert de bal door een tackle van achteren. Neuroth kan de bal niet met de borst controleren. Neuroth schiet op doel. Paal! Verlinden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rufer is nu in balbezit. Rufer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Verlinden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Heida Bombers 0:3

53e minuut.
Klink onderschept slim de pass. Klink geeft een hoge lob. Hazer kopt de bal weg. Hazer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Salvisberg probeert naar een medespeler te passen. Nachtfalter rent richting de bal. Kravička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kravička krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Speck komt het veld opgelopen. Gabenthuler komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gabenthuler probeert naar een medespeler te passen. Rufer rent richting de bal. Klink maakt een afschuwelijke overtreding. Klink krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klatter met een snelle inworp. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink met een sublieme pass. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 43%, Heida Bombers 57%.
LOZERS - Heida Bombers 0:3