Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ponciaki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2993
Ponciaki GieKSa OLE
Drewniana Tactiek 433
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Liberda met een harde bal richting middenveld. Hamanowicz kopt de bal weg. Petrucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel. Liberda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 1:0

7e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Dzikuński onderschept slim de pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 2:0

10e minuut.
Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz speelt de bal door. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci is nu in balbezit. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 3:0

17e minuut.
Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci passt de bal met de wreef. Popa speelt de bal door. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 4:0

18e minuut.
Maćkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kapsa heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 5:0

22e minuut.
Hamanowicz met de inworp. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci met een sublieme pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 6:0

26e minuut.
Brocea geeft een lange en hoge pass. Floruţ is nu in balbezit. Klungelig pakt Floruţ de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Kapsa geeft de bal voor. Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz begaat een overtreding. Hamanowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dzikuński rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa met een sublieme pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 7:0

30e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa passt de bal met de wreef. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Liberda bokst de bal weg.

34e minuut.
Kopertowski passt de bal in één keer door. Popa rent richting de bal. Popa passt de bal in één keer door. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci haalt uit met een fantastische trap. Liberda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hamanowicz passt de bal met de wreef. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea passt de bal in één keer door. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ... Liberda bokst de bal weg.

43e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa speelt de bal door. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 8:0

44e minuut.
Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski rent richting de bal. Petrucci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrucci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponciaki 25%, GieKSa OLE 75%.
Ponciaki - GieKSa OLE 8:0

50e minuut.
Bedini probeert naar een medespeler te passen. Brocea heeft problemen om de bal te vangen. Brocea met een sublieme pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 9:0

51e minuut.
Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz speelt de bal door. Kapsa is nu in balbezit. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Petrucci speelt de bal door. Popa rent richting de bal. Popa passt de bal zonder na te denken. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Liberda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 10:0

59e minuut.
Petrucci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piekarczyk de bal. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. Liberda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 11:0

65e minuut.
Kopertowski geeft een hoge lob. Brocea rent richting de bal. Brocea speelt de bal door. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Liberda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brocea zal de hoekschop nemen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Liberda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Daar is Dzikuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

69e minuut.
Kapsa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brocea met de inworp. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ schiet op doel. Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 12:0

70e minuut.
Floruţ speelt de bal door. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci rent richting de bal. Petrucci schiet op doel. Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 13:0

81e minuut.
Brocea rent richting de bal. Brocea geeft een hoge lob. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 14:0

85e minuut.
Hamanowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Petrucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci geeft een lange en hoge pass. Floruţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponciaki - GieKSa OLE 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponciaki 23%, GieKSa OLE 77%.
Ponciaki - GieKSa OLE 15:0