Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC 0 Shots on goal Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1496
FC 0 Shots on goal WC MUFAFA
esimene Tactiek algajad väljal
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek passt de bal met de wreef. Järvistu is nu in balbezit. Smojver verovert de bal door een tackle van achteren. Smojver probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Järvistu geeft een hoge lob. Vardja probeert de bal aan de voet te houden. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez schiet op doel. Saarkoppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Ordak is nu in balbezit. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez geeft de bal voor. Saarkoppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Van Tornhout met een harde bal richting middenveld. Smojver bereikt de bal nog maar net als eerste. Smojver met een sublieme pass. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stegaru met de inworp. Smojver is nu in balbezit. Smojver geeft een lange en hoge pass. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Smojver kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Escudeiro onderschept slim de pass. Ertelemez verovert de bal door een tackle van achteren. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... Saarkoppel bokst de bal weg.

18e minuut.
Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Escudeiro de bal onder controle te krijgen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Saarkoppel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Järvistu rent richting de bal. Smojver onderschept slim de pass. Smojver probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Smojver bereikt de bal nog maar net als eerste. Smojver passt de bal met de wreef. Laraia rent richting de bal. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:1

26e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore passt de bal zonder na te denken. Ertelemez probeert de bal aan de voet te houden. Laraia is nu in balbezit. Laraia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Saarkoppel trapt de bal weg. Smojver rent richting de bal. Smojver speelt de bal door. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:2

33e minuut.
Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Ertelemez heeft problemen om de bal te vangen. Ertelemez speelt de bal door. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Saarkoppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Escudeiro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sitarek kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Escudeiro is nu in balbezit. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sitarek passt de bal met de wreef. Ertelemez rent richting de bal. Escudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Passatore maakt een snoekduik en kopt de bal. Saarkoppel bokst de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:3

44e minuut.
Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez passt de bal zonder na te denken. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Saarkoppel met een sublieme pass. Smojver kopt de bal weg. Klungelig pakt Laaneots de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 82%, WC MUFAFA 18%.
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:3

48e minuut.
Sitarek passt de bal in één keer door. Manusovich is nu in balbezit. Manusovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Smojver geeft een lange en hoge pass. Laaneots heeft problemen om de bal te vangen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Escudeiro rent richting de bal. Passatore onderschept slim de pass. Passatore met een sublieme pass. Klungelig pakt Ertelemez de bal. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:4

54e minuut.
Vardja kopt de bal weg. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru geeft de bal voor. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Trí Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Sitarek rent richting de bal. Sitarek passt de bal met de wreef. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... Saarkoppel bokst de bal weg.

56e minuut.
Laaneots geeft de bal voor. Pasetti probeert de bal aan de voet te houden. Siedłowski is nu in balbezit. Manusovich rent richting de bal. Manusovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Manusovich geeft de bal voor. Saarkoppel probeert naar een medespeler te passen. Ertelemez kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... Saarkoppel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:5

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarkoppel trapt de bal weg. Manusovich kopt de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Saarkoppel met een harde bal richting middenveld. Smojver kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ordak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laaneots de bal. Passatore is nu in balbezit. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Biedrzycki is nu in balbezit. Manusovich rent richting de bal. Manusovich passt de bal met de wreef. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ordak met een snelle inworp. Manusovich is nu in balbezit. Manusovich passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Saarkoppel bokst de bal weg. Saarkoppel probeert naar een medespeler te passen. Sitarek kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:6

87e minuut.
Escudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez passt de bal in één keer door. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Saarkoppel bokst de bal weg.

88e minuut.
Escudeiro is nu in balbezit. Ertelemez verovert de bal door een tackle van achteren. Ertelemez passt de bal zonder na te denken. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sitarek kopt de bal weg. Smojver is nu in balbezit. Smojver passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 81%, WC MUFAFA 19%.
FC 0 Shots on goal - WC MUFAFA 0:7