Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lenka Karviná Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6612
Lenka Karviná TJ Mokrá Hora
lenka 1 Tactiek UZAVRETA OBRANA
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Lachman geeft een hoge lob. Holman kopt de bal weg. Eduard rent richting de bal. Eduard geeft een hoge lob. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Karban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klíněnka is nu in balbezit. Beneda rent richting de bal. Vocas speelt de bal door. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Míča met een sublieme pass. Jabůrek is nu in balbezit. Jabůrek passt de bal met de wreef. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sváda rent richting de bal. Sváda passt de bal zonder na te denken. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:1

22e minuut.
Měrka met een sublieme pass. Jabůrek probeert naar een medespeler te passen. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Karban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:2

23e minuut.
Beneda passt de bal zonder na te denken. Klíněnka rent richting de bal. Lachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka onderschept slim de pass. Klíněnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Udržal met een sublieme pass. Měrka probeert naar een medespeler te passen. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek geeft een lange en hoge pass. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lachman rent richting de bal. Klíněnka onderschept slim de pass. Klíněnka passt de bal met de wreef. Daar is Beneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beneda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kochaník met een sublieme pass. Eduard is nu in balbezit. Eduard geeft een hoge lob. Daar is Klíněnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klíněnka schiet op doel. Karban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lachman kopt de bal weg. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Karban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Nohavica is nu in balbezit. Nohavica passt de bal in één keer door. Beneda is nu in balbezit. Beneda geeft een lange en hoge pass. Vocas probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jabůrek neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Klíněnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Karban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 75%, TJ Mokrá Hora 25%.
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:2

46e minuut.
Beneda met een sublieme pass. Nohavica rent richting de bal. Nohavica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klíněnka de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Eduard geeft een lange en hoge pass. Kochaník probeert de bal aan de voet te houden. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Karban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:3

53e minuut.
Faldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda is nu in balbezit. Faldyna begaat een overtreding. Faldyna krijgt een gele kaart. Beneda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabůrek met een snel genomen vrije trap. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jandík onderschept slim de pass. Jabůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabůrek passt de bal in één keer door. Beneda rent richting de bal. Beneda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Měrka rent richting de bal. Měrka met een sublieme pass. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek geeft de bal voor. Klíněnka springt en kopt de bal. Karban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sváda is nu in balbezit. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:4

64e minuut.
Eduard speelt de bal door. Beneda rent richting de bal. Beneda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jandík de bal onder controle te krijgen. Karban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:5

64e minuut.
Koníř komt het veld opgelopen. Holčák komt het veld opgelopen. Viktora komt het veld opgelopen. Mrkos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Eduard rent richting de bal. Eduard geeft de bal voor. Beneda kopt de bal weg. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viktora passt de bal in één keer door. Vocas met een sublieme pass. Koníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda is nu in balbezit. Beneda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Viktora geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kasán de bal onder controle te krijgen. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Koníř geeft een hoge lob. Kasán is nu in balbezit. Koníř schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koníř krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Eduard verovert de bal door een tackle van achteren. Eduard passt de bal zonder na te denken. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Koníř passt de bal zonder na te denken. Eduard is nu in balbezit. Eduard geeft een hoge lob. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal. Karban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:6

83e minuut.
Viktora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasán bereikt de bal nog maar net als eerste. Holčák met een sublieme pass. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Holčák passt de bal in één keer door. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka passt de bal met de wreef. Beneda heeft problemen om de bal te vangen. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Karban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 64%, TJ Mokrá Hora 36%.
Lenka Karviná - TJ Mokrá Hora 0:6