Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: stirith Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1037
stirith FKB Slovacko
wlasna Tactiek dirty
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten good
good Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Cadavid onderschept slim de pass. Cadavid met een sublieme pass. Katlovský met een sublieme pass. Dziják rent richting de bal. Dziják schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Şahinsoy geeft een lange en hoge pass. Jogan kopt de bal weg. Trubačík verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Greksa bokst de bal weg.

8e minuut.
Florián passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Katlovský de bal. Katlovský probeert naar een medespeler te passen. Dziják rent richting de bal. Dziják draait met de bal, schiet en ... Winiarski bokst de bal weg.

11e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal in één keer door. Jogan rent richting de bal. Jogan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FKB Slovacko 1:0

14e minuut.
Klíč met een sublieme pass. Klungelig pakt Florián de bal. Florián passt de bal zonder na te denken. Luch bereikt de bal nog maar net als eerste. Luch geeft een lange en hoge pass. Paal! Winiarski probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Greksa bokst de bal weg. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FKB Slovacko 2:0

20e minuut.
Cadavid met een sublieme pass. Jogan rent richting de bal. Jogan passt de bal zonder na te denken. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Comesaña passt de bal zonder na te denken. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal met de wreef. Daar is Jogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jogan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Overweg de bal. Şahinsoy met een sublieme pass. Jogan met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Greksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Florián passt de bal zonder na te denken. Cadavid is nu in balbezit. Luch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luch krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Comesaña heeft problemen om de bal te vangen. Klenovič rent richting de bal. Klenovič passt de bal in één keer door. Jacobic is nu in balbezit. Jacobic schiet op doel. Winiarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Greksa trapt de bal weg. Cadavid is nu in balbezit. Cadavid passt de bal in één keer door. Şahinsoy geeft de bal voor. Mitkov kopt de bal weg. Greksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 45%, FKB Slovacko 55%.
stirith - FKB Slovacko 2:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Jogan de bal onder controle te krijgen. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid passt de bal in één keer door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cadavid speelt de bal door. Overweg speelt de bal door. Comesaña rent richting de bal. Jacobic onderschept slim de pass. Jacobic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dziják passt de bal zonder na te denken. Overweg rent richting de bal. Overweg passt de bal zonder na te denken. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan schiet op doel. Greksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Perianu rent richting de bal. Klíč schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perianu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brašeň komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Perianu geeft een lange en hoge pass. Jogan geeft een hoge lob. Daar is Katlovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FKB Slovacko 3:0

68e minuut.
Pivovarník komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Černek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pivovarník rent richting de bal. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Jogan rent richting de bal. Jogan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jogan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Overweg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahinsoy met een sublieme pass. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 31%, FKB Slovacko 69%.
stirith - FKB Slovacko 3:0