Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: North Sandwich Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6931
North Sandwich ELC Pelikan
nowość Tactiek gniazdo
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 33.5
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Jáuregui kopt de bal weg. Jáuregui probeert de bal aan de voet te houden. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru geeft een hoge lob. Tristán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lemnaru speelt de bal door. Sanka heeft problemen om de bal te vangen. Sanka met een sublieme pass. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 1:0

9e minuut.
Sanka rent richting de bal. Sanka geeft een hoge lob. Salame heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. Fulda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Jáuregui springt en kopt de bal. Daar is Lazarovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler speelt de bal door. Daar is Dominguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tristán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Listewski. Tristán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominguez met een snel genomen vrije trap. Tristán springt en kopt de bal. Fulda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 2:0

13e minuut.
Álvarez Casado met een sublieme pass. Kudsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudsk passt de bal zonder na te denken. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salame trapt de bal weg van het doel. Lemnaru kopt de bal weg. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 3:0

17e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui speelt de bal door. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Fulda bokst de bal weg.

25e minuut.
Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka geeft een hoge lob. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Fulda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 4:0

26e minuut.
Jáuregui passt de bal in één keer door. Sanka rent richting de bal. Sanka met een sublieme pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tristán schiet op doel. Fulda met een sublieme pass. Dominguez kopt de bal weg. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Fulda met een harde bal richting middenveld. Lemnaru kopt de bal weg. Listewski heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tomíček speelt de bal door. Sanka speelt de bal door. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 5:0

39e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru geeft een hoge lob. Tristán springt en kopt de bal. Fulda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 6:0

44e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Fulda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Salame trapt de bal weg van het doel. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru geeft de bal voor. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 21%, ELC Pelikan 79%.
North Sandwich - ELC Pelikan 6:0

46e minuut.
Lemnaru geeft een hoge lob. Jáuregui kopt de bal weg. Daar is Kudsk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Sołtys speelt de bal door. Álvarez Casado rent richting de bal. Sanka speelt de bal door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tomíček rent richting de bal. Tomíček passt de bal zonder na te denken. Lemnaru geeft de bal voor. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Fulda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dominguez geeft een lange en hoge pass. Jáuregui is nu in balbezit. Lazarovici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jáuregui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominguez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fulda bokst de bal weg. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Fulda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 7:0

58e minuut.
Sanka passt de bal in één keer door. Dominguez geeft een hoge lob. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel. Fulda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 8:0

60e minuut.
Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui passt de bal met de wreef. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Fulda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Barba passt de bal zonder na te denken. Listewski probeert de bal aan de voet te houden. Lemnaru speelt de bal door. Jáuregui is nu in balbezit. Dominguez geeft een hoge lob. Fulda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 9:0

65e minuut.
Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka geeft een hoge lob. Daar is Salame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sanka met een sublieme pass. Tristán rent richting de bal. Tristán passt de bal in één keer door. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kudsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka onderschept slim de pass. Sanka geeft een hoge lob. Jáuregui krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 10:0

70e minuut.
Mazgaj speelt de bal door. Sanka rent richting de bal. Sanka probeert naar een medespeler te passen. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. Fulda bokst de bal weg.

71e minuut.
Tomíček met een sublieme pass. Lemnaru geeft de bal voor. Ruano heeft problemen om de bal te vangen. Tristán rent richting de bal. Tristán draait met de bal, schiet en ... Fulda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listewski met een sublieme pass. Lazarovici rent richting de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lemnaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Listewski de bal. Jáuregui rent richting de bal. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Tristán krijgt zijn hoofd ertegen. Fulda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ioanin geeft een lange en hoge pass. Tomíček kopt de bal weg. Sanka geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel. Fulda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Barba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dominguez geeft de bal voor. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Fulda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 11:0

83e minuut.
Sanka met een snelle inworp. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez geeft de bal voor. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal. Fulda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 12:0

86e minuut.
Tomíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomíček passt de bal met de wreef. Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka geeft de bal voor. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tristán is nu in balbezit. Kuler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tristán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuler speelt de bal door. Dominguez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fulda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Tristán probeert naar een medespeler te passen. Sanka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salame de bal. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Fulda bokst de bal weg. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - ELC Pelikan 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 11%, ELC Pelikan 89%.
North Sandwich - ELC Pelikan 13:0