Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Templo Sirley
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7942
El Tanque Sirley c.s.e.chalar
Jefe Gorgory Tactiek gen -1 inv
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
24 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Chavarría de bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 0:1

5e minuut.
Cesir rent richting de bal. Rama onderschept slim de pass. Kruski onderschept slim de pass. Kruski geeft een hoge lob. Pacheco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Preto rent richting de bal. Preto geeft de bal voor. Hałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Epstein is nu in balbezit. Epstein schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Daar is Penser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penser geeft een lange en hoge pass. Gaspar kopt de bal weg. Boğatay rent richting de bal. Boğatay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Boğatay de bal onder controle te krijgen. Benquet rent richting de bal. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago geeft de bal voor. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ivakin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivakin geeft een hoge lob. Preto kopt de bal weg. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Carvidón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kollega onderschept slim de pass. Kollega geeft de bal voor. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 0:2

22e minuut.
Kruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echague is nu in balbezit. Benquet is nu in balbezit. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cesir heeft problemen om de bal te vangen. Rama rent richting de bal. Rama passt de bal met de wreef. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Penser is nu in balbezit. Penser geeft een lange en hoge pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 1:2

37e minuut.
Gago passt de bal zonder na te denken. Penser bereikt de bal nog maar net als eerste. Penser probeert naar een medespeler te passen. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Salgado trapt de bal weg van het doel. Penser kopt de bal weg. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 53%, c.s.e.chalar 47%.
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 1:2

49e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Boğatay probeert naar een medespeler te passen. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 2:2

52e minuut.
Benquet kopt de bal weg. Epstein controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ivakin neemt vlug de vrije trap. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carrara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rama passt de bal zonder na te denken. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg.

57e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega geeft de bal voor. Carrara rent richting de bal. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kruski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrara is nu in balbezit. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 2:3

62e minuut.
Cesir geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rama de bal onder controle te krijgen. Benquet kopt de bal weg. Carrara is nu in balbezit. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Benquet passt de bal met de wreef. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto is nu in balbezit. Boğatay onderschept slim de pass. Boğatay draait met de bal, schiet en ... Carvidón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Salgado met een sublieme pass. Gago kopt de bal weg. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay schiet op doel. Paal! Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 3:3

74e minuut.
Penser geeft de bal voor. Gago rent richting de bal. Benquet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gago wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gago kan niet meer verder spelen. Martín komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boğatay neemt zijn aanloop. Carvidón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 4:3

77e minuut.
Martín passt de bal met de wreef. Penser rent richting de bal. Penser met een sublieme pass. Boğatay rent richting de bal. Boğatay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Laborde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gallego heeft problemen om de bal te vangen. Boğatay rent richting de bal. Boğatay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 5:3

84e minuut.
Rama rent richting de bal. Cesir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesir geeft een hoge lob. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Echague probeert de bal aan de voet te houden. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rama is nu in balbezit. Kruski onderschept slim de pass. Kollega is nu in balbezit. Kollega geeft een lange en hoge pass. Epstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Echague, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay passt de bal met de wreef. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Carvidón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Abdala onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavarría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 52%, c.s.e.chalar 48%.
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 5:3