Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cromos Salmia F.C.
Normal Tactiek Gamma II
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Cueca heeft problemen om de bal te vangen. Cueca probeert naar een medespeler te passen. de Melo is nu in balbezit. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Zaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaev geeft de bal voor. Daar is Aviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:1

4e minuut.
Romeiras is nu in balbezit. Velcea verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Veysəloğlu de bal. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:2

6e minuut.
Veysəloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu speelt de bal door. Dolgetta probeert de bal met de borst te controleren. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:3

9e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barán is nu in balbezit. Barán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:4

11e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu geeft de bal voor. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. Agulheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Aviz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolimowski zal de hoekschop nemen. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pyż passt de bal zonder na te denken. Romeiras heeft problemen om de bal te vangen. Velcea geeft een hoge lob. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:5

15e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een hoge lob. Aviz heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:6

20e minuut.
Barán passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu passt de bal in één keer door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barán kopt de bal weg. Dolgetta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fortinho ... Strafschop! Fortinho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dolgetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Veysəloğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:7

22e minuut.
Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu passt de bal in één keer door. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:8

27e minuut.
Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu geeft een hoge lob. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta geeft de bal voor. Veysəloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:9

30e minuut.
Barán geeft een hoge lob. Quintino rent richting de bal. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:10

33e minuut.
Velcea kopt de bal weg. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu passt de bal in één keer door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolimowski zal de hoekschop nemen. Veysəloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:11

38e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal met de wreef. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:12

42e minuut.
Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán geeft een hoge lob. Dolgetta probeert de bal aan de voet te houden. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 76%, Salmia F.C. 24%.
Cromos - Salmia F.C. 0:12

51e minuut.
Barán is nu in balbezit. Barán speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Aviz kopt de bal weg. Agulheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Barán onderschept slim de pass. Barán met een sublieme pass. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Carneiro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:13

54e minuut.
Pyż met de inworp. Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal met de wreef. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Barán de bal. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán verovert de bal door een tackle van achteren. Barán geeft de bal voor. Veysəloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:14

61e minuut.
Veysəloğlu springt en kopt de bal. Daar is Aviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg. Velcea kopt de bal weg. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:15

63e minuut.
Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán passt de bal in één keer door. Bolimowski speelt de bal door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:16

67e minuut.
Carneiro is nu in balbezit. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu speelt de bal door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Bolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolimowski met een sublieme pass. Daar is Dolgetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:17

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán geeft de bal voor. Dolgetta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:18

72e minuut.
Daar is Zaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaev geeft de bal voor. Veysəloğlu kopt de bal weg. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Cueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta probeert de bal met de borst te controleren. Dolgetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Velcea met de inworp. Barán rent richting de bal. Barán probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zaev geeft een lange en hoge pass. Dolgetta kopt de bal weg. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:19

84e minuut.
Quintino probeert naar een medespeler te passen. Zaev probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu rent richting de bal. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg. Velcea rent richting de bal. Velcea geeft de bal voor. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:20

90e minuut.
Barán rent richting de bal. Barán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veysəloğlu de bal. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Salmia F.C. 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 82%, Salmia F.C. 18%.
Cromos - Salmia F.C. 0:21