Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 22:30
  • Competitiewedstrijd: Copa Fair Play
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1700
AAJMFC Union Mikan
Poseidon Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 25.3
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


9e minuut.
Maripani probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kontus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Týral springt en kopt de bal. Rosada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 1:0

13e minuut.
Latorre passt de bal zonder na te denken. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai passt de bal in één keer door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Kontus is nu in balbezit. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mazzuchelli geeft een hoge lob. Banana kopt de bal weg. AL Awzai speelt de bal door. Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Banana verovert de bal door een tackle van achteren. Banana geeft een hoge lob. Týral heeft problemen om de bal te vangen. Týral haalt uit met een fantastische trap. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 2:0

26e minuut.
Kontus probeert naar een medespeler te passen. Banana heeft problemen om de bal te vangen. Banana probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maripani geeft de bal voor. Baley kopt de bal weg. AL Awzai is nu in balbezit. Týral rent richting de bal. Týral schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Baley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matičić passt de bal zonder na te denken. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 3:0

45e minuut.
Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai speelt de bal door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Týral de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 33%, Union Mikan 67%.
AAJMFC - Union Mikan 3:0

50e minuut.
Kontus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latorre rent richting de bal. Latorre passt de bal met de wreef. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ciemny geeft een hoge lob. Daar is Mazzuchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 4:0

62e minuut.
Matičić verovert de bal door een tackle van achteren. Matičić geeft de bal voor. Mazzuchelli probeert de bal aan de voet te houden. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuszniak komt het veld opgelopen. Brito komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Hiu Fung komt het veld opgelopen. Kuszniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latorre geeft de bal voor. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel. Rosada bokst de bal weg.

79e minuut.
AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai passt de bal in één keer door. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 5:0

81e minuut.
Doeltrap. Bustamante komt het veld opgelopen. Nachtailer komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wiede heeft problemen om de bal te vangen. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak passt de bal in één keer door. Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kuszniak met een sublieme pass. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai passt de bal zonder na te denken. Nachtailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Union Mikan 6:0

85e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Nachtailer verovert de bal door een tackle van achteren. Pologn rent richting de bal. Nachtailer verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Knull rent richting de bal. Nachtailer verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtailer probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kuszniak kopt de bal weg. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtailer rent richting de bal. Nachtailer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 11%, Union Mikan 89%.
AAJMFC - Union Mikan 6:0