Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB ATLETICO PEÑAROL Potęga Posępnego Czerepu
ahora si Tactiek 5212
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Tepsiev geeft een hoge lob. Isar is nu in balbezit. Fułat onderschept slim de pass. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 0:1

8e minuut.
Oyarbide geeft een hoge lob. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyarbide. Oyarbide krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Harvan rent richting de bal. Harvan geeft een lange en hoge pass. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii schiet op doel. Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 1:1

25e minuut.
Durandi rent richting de bal. Rebougas onderschept slim de pass. Rebougas geeft de bal voor. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat schiet op doel. Pelayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 1:2

28e minuut.
Gorgiladze geeft een hoge lob. Fułat is nu in balbezit. Nacif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nacif krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Laanemets geeft een lange en hoge pass. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas passt de bal zonder na te denken. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Durandi heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud geeft de bal voor. Fułat rent richting de bal. Fułat draait met de bal, schiet en ... Pelayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oyarbide rent richting de bal. Oyarbide geeft de bal voor. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft de bal voor. Anghelinii krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 45%, Potęga Posępnego Czerepu 55%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 1:2

46e minuut.
speelt de bal door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tepsiev met een snelle inworp. Grimsrud rent richting de bal. Durandi met een sublieme pass. Grimsrud heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fisher rent richting de bal. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună passt de bal met de wreef. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rissi geeft de bal voor. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pelayo met een harde bal richting middenveld. Harvan probeert de bal met de borst te controleren. Harvan speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Harvan passt de bal in één keer door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anghelinii raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorgiladze de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună passt de bal zonder na te denken. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Anghelinii de bal. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 1:3

56e minuut.
Sintra passt de bal met de wreef. is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarbide schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fułat raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorgiladze met een snel genomen vrije trap. Fułat maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelayo bokst de bal weg.

73e minuut.
Rotti rent richting de bal. Rebougas onderschept slim de pass. Rebougas passt de bal in één keer door. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Rebougas heeft problemen om de bal te vangen. Rebougas passt de bal met de wreef. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Pelayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sintra is nu in balbezit. Sintra passt de bal in één keer door. speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 38%, Potęga Posępnego Czerepu 62%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Potęga Posępnego Czerepu 1:3