Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Mikan Salmia F.C.
Normal Tactiek Gamma II
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een hoge lob. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Godderie met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rosada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcea met de inworp. Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ingold speelt de bal door. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:1

10e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal met de wreef. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu schiet op doel. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Venesia speelt de bal door. Wiede is nu in balbezit. Velcea rent richting de bal. Velcea draait met de bal, schiet en ... Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Velcea met een sublieme pass. Barán is nu in balbezit. Barán passt de bal in één keer door. Velcea rent richting de bal. Velcea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar speelt de bal door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolgetta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Godderie speelt de bal door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski geeft een hoge lob. Dolgetta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maripani kopt de bal weg. Velcea is nu in balbezit. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Velcea geeft een hoge lob. Gutiérrez kopt de bal weg. Pologn rent richting de bal. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Barán onderschept slim de pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:3

31e minuut.
Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu speelt de bal door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:4

33e minuut.
Barán rent richting de bal. Barán met een sublieme pass. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:5

36e minuut.
Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Maripani probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velcea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veysəloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:6

39e minuut.
Velcea passt de bal in één keer door. Mazzuchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta onderschept slim de pass. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:7

40e minuut.
Velcea met een snelle inworp. Barán is nu in balbezit. Barán probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pyż is nu in balbezit. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea passt de bal in één keer door. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:8

44e minuut.
Dolgetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolgetta speelt de bal door. Veysəloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu schiet op doel. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 81%, Salmia F.C. 19%.
Union Mikan - Salmia F.C. 0:9

46e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal in één keer door. Baley geeft de bal voor. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:10

51e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski speelt de bal door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Rosada bokst de bal weg. Veysəloğlu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rosada trapt de bal weg. Barán kopt de bal weg. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bolimowski met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta met een sublieme pass. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu schiet op doel. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Durand geeft de bal voor. Inworp. Velcea met een snelle inworp. Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán geeft de bal voor. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Mazzuchelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:11

56e minuut.
Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Dolgetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mazzuchelli geeft een hoge lob. Baley kopt de bal weg. Pologn heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Maripani heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta kopt de bal weg. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een hoge lob. Veysəloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pyż geeft een hoge lob. Dolgetta kopt de bal weg. Maripani heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:12

75e minuut.
Bolimowski met een snelle inworp. Barán kan de bal niet met de borst controleren. Barán geeft de bal voor. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:13

76e minuut.
Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Dolgetta is nu in balbezit. Met opzet legt Durand zijn tegenspeler op de grond. Durand krijgt een gele kaart. Dolgetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veysəloğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu passt de bal met de wreef. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:14

81e minuut.
Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:15

87e minuut.
Mazzuchelli met een harde bal richting middenveld. Inworp. Barán met de inworp. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Veysəloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Mazzuchelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Salmia F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 78%, Salmia F.C. 22%.
Union Mikan - Salmia F.C. 0:16