Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu Chamos F.C
5212 Tactiek santi1
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 26.6
good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Grimsrud met een sublieme pass. Romo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bustamante de bal. Baleia rent richting de bal. Baleia haalt uit met een fantastische trap. Arocha bokst de bal weg.

4e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Inworp. Lisiecki met een snelle inworp. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Baleia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebougas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 1:0

11e minuut.
Pettorossi geeft de bal voor. Baleia kopt de bal weg. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baleia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 2:0

16e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fisher kan de bal niet met de borst controleren. Fisher passt de bal met de wreef. Rebougas rent richting de bal. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia schiet op doel. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 3:0

26e minuut.
Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Mosca is nu in balbezit. Mosca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een hoge lob. Baleia is nu in balbezit. Baleia draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Mosca is nu in balbezit. Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Baleia met een sublieme pass. Rebougas rent richting de bal. Rebougas draait met de bal, schiet en ... Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Baleia rent richting de bal. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 4:0

40e minuut.
Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud geeft een hoge lob. Baleia rent richting de bal. Baleia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud geeft een hoge lob. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 5:0

45e minuut.
Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia haalt uit met een fantastische trap. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 42%, Chamos F.C 58%.
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 5:0

54e minuut.
Baleia is nu in balbezit. Baleia probeert naar een medespeler te passen. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 6:0

55e minuut.
Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Aguirre kan de bal niet met de borst controleren. Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Rebougas is nu in balbezit. Met opzet legt Bustamante zijn tegenspeler op de grond. Rebougas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisiecki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Orsini rent richting de bal. Orsini geeft een hoge lob. Inworp. Tepsiev met een snelle inworp. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 7:0

89e minuut.
Rebougas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Rebougas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tepsiev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baleia is nu in balbezit. Baleia schiet op doel. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 38%, Chamos F.C 62%.
Potęga Posępnego Czerepu - Chamos F.C 8:0