Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salmia F.C. AAJMFC
Gamma II Tactiek Poseidon
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.8 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten average
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Dolgetta speelt de bal door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Barán met een snelle inworp. Bolimowski geeft een hoge lob. Dolgetta is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Inglés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolgetta geeft de bal voor. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - AAJMFC 1:0

22e minuut.
Barán geeft de bal voor. Veysəloğlu kopt de bal weg. Chivukula rent richting de bal. Dolgetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barán met een sublieme pass. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal met de wreef. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - AAJMFC 2:0

33e minuut.
Barán passt de bal zonder na te denken. Inworp. Latorre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Inglés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matičić met de inworp. Banana is nu in balbezit. Banana probeert naar een medespeler te passen. Jaume onderschept slim de pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 40%, AAJMFC 60%.
Salmia F.C. - AAJMFC 2:0

62e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft de bal voor. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - AAJMFC 3:0

72e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre met een sublieme pass. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Epner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pyż is nu in balbezit. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Dolgetta rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal. Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - AAJMFC 4:0

79e minuut.
Banana speelt de bal door. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingold. Ingold krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Matičić passt de bal zonder na te denken. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana passt de bal in één keer door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 42%, AAJMFC 58%.
Salmia F.C. - AAJMFC 4:0