Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C Potęga Posępnego Czerepu
LINEA 5 PEP Tactiek 5212
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
33.5 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Tepsiev geeft de bal voor. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas heeft problemen om de bal te vangen. Rebougas schiet op doel. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:1

11e minuut.
Gorgiladze passt de bal zonder na te denken. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Morán trapt de bal weg van het doel. Gorgiladze kopt de bal weg. Zamarco rent richting de bal. Fułat is nu in balbezit. Fułat schiet op doel. Castano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rebougas rent richting de bal. Rebougas draait met de bal, schiet en ... Castano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:2

14e minuut.
Palák geeft een hoge lob. Inworp. Grimsrud met een snelle inworp. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Castano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:3

17e minuut.
Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc passt de bal in één keer door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher geeft een hoge lob. Grimsrud is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Centeno trapt de bal weg van het doel. Tepsiev kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat onderschept slim de pass. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Centeno verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:4

20e minuut.
Palák geeft een hoge lob. Lehrer kopt de bal weg. Tiha is nu in balbezit. Tiha geeft een hoge lob. Pellota springt en kopt de bal. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zamarco verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud onderschept slim de pass. Grimsrud geeft de bal voor. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:5

29e minuut.
Centeno kopt de bal weg. Prieto met een sublieme pass. Boc heeft problemen om de bal te vangen. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas draait met de bal, schiet en ... Castano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fułat rent richting de bal. Fułat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:6

33e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft de bal voor. Zamarco is nu in balbezit. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. Castano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud geeft de bal voor. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:7

38e minuut.
Tepsiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev geeft de bal voor. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:8

42e minuut.
Fułat is nu in balbezit. Fułat passt de bal met de wreef. Grimsrud met een sublieme pass. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 47%, Potęga Posępnego Czerepu 53%.
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:8

46e minuut.
Lung komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grimsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud met een sublieme pass. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Castano trapt de bal weg. Zamarco heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud schiet op doel. Castano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Lehrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tepsiev raakt geblesseerd tijdens het duel. Romo met een snel genomen vrije trap. Grimsrud kopt de bal weg. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:9

57e minuut.
Romo rent richting de bal. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tepsiev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rebougas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebougas schiet op doel. Castano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher geeft een hoge lob. Fułat is nu in balbezit. Klungelig pakt Fułat de bal. Fułat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lehrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een hoge lob. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grimsrud neemt de hoekschop. Rebougas maakt een snoekduik en kopt de bal. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:10

66e minuut.
Grimsrud geeft een hoge lob. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas geeft de bal voor. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Castano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:11

67e minuut.
Romo rent richting de bal. Romo geeft de bal voor. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fisher passt de bal met de wreef. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze geeft de bal voor. Fułat is nu in balbezit. Fułat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:12

75e minuut.
Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat draait met de bal, schiet en ... Castano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:13

76e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud passt de bal in één keer door. Fułat is nu in balbezit. Fułat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Centeno de bal. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud schiet op doel. Castano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:14

80e minuut.
Centeno met de inworp. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze passt de bal in één keer door. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo geeft een hoge lob. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Daar is Zamarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. Castano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grimsrud neemt de hoekschop. Zamarco heeft problemen om de bal te vangen. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Castano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 51%, Potęga Posępnego Czerepu 49%.
La Chicana F.C - Potęga Posępnego Czerepu 0:15