Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C CLUB ATLETICO PEÑAROL
santi1 Tactiek ahora si
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 46
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
weak Verdedigen solid


1e minuut.
rent richting de bal. geeft de bal voor. Talmazan rent richting de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:1

3e minuut.
Durandi passt de bal zonder na te denken. met een sublieme pass. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:2

5e minuut.
Isar rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes geeft een lange en hoge pass. Aramburú maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Harvan geeft de bal voor. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:3

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. met de inworp. Harvan rent richting de bal. Harvan geeft de bal voor. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Talmazan passt de bal met de wreef. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski passt de bal in één keer door. Talmazan heeft problemen om de bal te vangen. Talmazan schiet op doel. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsini rent richting de bal. Orsini geeft een lange en hoge pass. kopt de bal weg. Talmazan rent richting de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes geeft een hoge lob. Talmazan is nu in balbezit. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:4

20e minuut.
Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante begaat een overtreding. Talmazan raakt geblesseerd tijdens het duel. Mătrăgună met een snel genomen vrije trap. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
geeft de bal voor. Klungelig pakt Skłodowski de bal. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:5

23e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bustamante krijgt een gele kaart. Talmazan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talmazan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:6

28e minuut.
Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvan passt de bal met de wreef. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:7

30e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Talmazan rent richting de bal. Talmazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Isar rent richting de bal. Mosca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arocha trapt de bal weg van het doel. Durandi kopt de bal weg. Klungelig pakt Orsini de bal. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:8

37e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harvan de bal. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Talmazan heeft problemen om de bal te vangen. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:9

41e minuut.
met een sublieme pass. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan verovert de bal door een tackle van achteren. Talmazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 70%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 30%.
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:9

48e minuut.
Harvan rent richting de bal. Talmazan rent richting de bal. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:10

51e minuut.
Inworp. Skłodowski met een snelle inworp. Durandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durandi geeft een lange en hoge pass. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:11

53e minuut.
Skłodowski met een sublieme pass. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal in één keer door. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Arocha bokst de bal weg.

54e minuut.
Arocha met een harde bal richting middenveld. Durandi is nu in balbezit. Durandi passt de bal met de wreef. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski schiet op doel. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skłodowski geeft de bal voor. Talmazan springt en kopt de bal. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:12

56e minuut.
Delgado speelt de bal door. Reyes kan de bal niet met de borst controleren. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:13

59e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. onderschept slim de pass. passt de bal zonder na te denken. Harvan is nu in balbezit. Harvan schiet op doel. Paal! Arocha bokst de bal weg.

63e minuut.
Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skłodowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Durandi met een snel genomen vrije trap. Talmazan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Talmazan rent richting de bal. Quintana maakt een afschuwelijke overtreding. Quintana krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Durandi rent richting de bal. Durandi geeft de bal voor. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:14

66e minuut.
Oyarbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarbide geeft een lange en hoge pass. Durandi speelt de bal door. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan draait met de bal, schiet en ... Arocha bokst de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan onderschept slim de pass. Harvan geeft een lange en hoge pass. Talmazan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Harvan passt de bal in één keer door. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante speelt de bal door. Talmazan rent richting de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:15

76e minuut.
Isar geeft de bal voor. Harvan is nu in balbezit. Harvan met een sublieme pass. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Gomez geeft de bal voor. Harvan rent richting de bal. Harvan geeft een lange en hoge pass. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arocha trapt de bal weg van het doel. Durandi is nu in balbezit. Durandi geeft een lange en hoge pass. Talmazan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Quintana de bal. Harvan rent richting de bal. Harvan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Harvan rent richting de bal. Harvan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talmazan de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:16

86e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft de bal voor. Ríos is nu in balbezit. onderschept slim de pass. geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan geeft de bal voor. Klungelig pakt Orsini de bal. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mătrăgună met een sublieme pass. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 76%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 24%.
Chamos F.C - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:17