Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Salmia F.C.
santi1 Tactiek Gamma II
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten formidable
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada probeert naar een medespeler te passen. Quintana is nu in balbezit. Dolgetta onderschept slim de pass. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bustamante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:1

5e minuut.
Veysəloğlu passt de bal in één keer door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal in één keer door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Jaume geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu kopt de bal weg. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:2

8e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:3

12e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:4

18e minuut.
Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu kopt de bal weg. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:5

21e minuut.
Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəloğlu speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo speelt de bal door. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:6

23e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Inworp. Quevedo met de inworp. Barán is nu in balbezit. Barán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolimowski zal de hoekschop nemen. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:7

31e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Parada is nu in balbezit. Bolimowski rent richting de bal. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:8

34e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft de bal voor. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:9

37e minuut.
Pyż onderschept slim de pass. Pyż probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Gatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo passt de bal met de wreef. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barán met een sublieme pass. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu springt en kopt de bal. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 72%, Salmia F.C. 28%.
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:10

50e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal zonder na te denken. Mosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar met een sublieme pass. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolimowski zal de hoekschop nemen. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:11

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Arocha bokst de bal weg. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:12

56e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Quevedo geeft de bal voor. Dolgetta kopt de bal weg. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veysəloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal met de wreef. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:13

68e minuut.
Barán rent richting de bal. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Barán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Bolimowski passt de bal in één keer door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dolgetta geeft de bal voor. Bustamante kopt de bal weg. Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Arocha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:14

75e minuut.
Bustamante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:15

76e minuut.
Inworp. Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pyż de bal. Gatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Aguirre met de inworp. Parada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dolgetta schiet op doel. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Dolgetta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Isnardi de bal. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:16

84e minuut.
Arocha trapt de bal weg van het doel. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Pyż is nu in balbezit. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana begaat een overtreding. Dolgetta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingold zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 68%, Salmia F.C. 32%.
Chamos F.C - Salmia F.C. 0:17