Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C Cromos
5212 COLOSO Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 19.3
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Patrizi speelt de bal door. Pellota is nu in balbezit. Pellota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Balul met een sublieme pass. Lehrer is nu in balbezit. Lehrer probeert naar een medespeler te passen. Patrizi rent richting de bal. Patrizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 1:0

4e minuut.
Aviz geeft de bal voor. Inworp. Balul met een snelle inworp. Patrizi heeft problemen om de bal te vangen. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pellota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellota draait met de bal, schiet en ... Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 2:0

9e minuut.
Zamarco rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto speelt de bal door. Pellota heeft problemen om de bal te vangen. Pellota schiet op doel. Agulheiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 3:0

14e minuut.
Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho is nu in balbezit. Pellota verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 4:0

15e minuut.
Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehrer rent richting de bal. Quintino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lehrer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lehrer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cueca kopt de bal weg. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Boc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pellota de bal. Pellota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met een snelle inworp. Lehrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehrer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boc speelt de bal door. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul probeert naar een medespeler te passen. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boc met een snelle inworp. Balul probeert naar een medespeler te passen. Pellota rent richting de bal. Pellota draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 5:0

33e minuut.
Pellota geeft de bal voor. Agulheiro met een sublieme pass. Zamarco geeft de bal voor. Pellota is nu in balbezit. Pellota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehrer speelt de bal door. Pellota is nu in balbezit. Pellota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carneiro heeft problemen om de bal te vangen. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 6:0

39e minuut.
Daar is de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul is nu in balbezit. Balul geeft een hoge lob. Pellota is nu in balbezit. Pellota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Patrizi rent richting de bal. Patrizi probeert naar een medespeler te passen. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 7:0

45e minuut.
Pellota rent richting de bal. Patrizi rent richting de bal. Pellota is nu in balbezit. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 28%, Cromos 72%.
La Chicana F.C - Cromos 7:0

48e minuut.
Carneiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balul met de inworp. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Quintino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 8:0

53e minuut.
Quintino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boc met de inworp. Balul geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tiha onderschept slim de pass. Balul rent richting de bal. Balul met een sublieme pass. Daar is Pellota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Balul probeert naar een medespeler te passen. Tiha met een sublieme pass. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Patrizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 9:0

60e minuut.
Lehrer rent richting de bal. Lehrer geeft een hoge lob. Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi schiet op doel. Agulheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 10:0

62e minuut.
Lehrer met de inworp. Patrizi rent richting de bal. Patrizi schiet op doel. Carneiro probeert de bal aan de voet te houden. Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pellota is nu in balbezit. Pellota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 11:0

66e minuut.
Póvoas rent richting de bal. Póvoas passt de bal met de wreef. Balul met een sublieme pass. Patrizi rent richting de bal. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Real Sampaio is nu in balbezit. Palák verovert de bal door een tackle van achteren. Palák geeft een hoge lob. Patrizi rent richting de bal. Patrizi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Carneiro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balul neemt de hoekschop. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 12:0

73e minuut.
Patrizi passt de bal zonder na te denken. Póvoas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehrer onderschept slim de pass. Lehrer geeft een lange en hoge pass. Patrizi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Centeno geeft een lange en hoge pass. Pellota rent richting de bal. Pellota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patrizi de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Cromos 13:0

81e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Fortinho is nu in balbezit. Patrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lehrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehrer met een sublieme pass. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi onderschept slim de pass. Patrizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg van het doel. Inworp. Balul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellota is nu in balbezit. Pellota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Castano trapt de bal weg van het doel. Tiha rent richting de bal. Tiha passt de bal zonder na te denken. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 23%, Cromos 77%.
La Chicana F.C - Cromos 13:0