Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu Union Mikan
5212 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 24.6
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Baley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgiladze onderschept slim de pass. Gorgiladze speelt de bal door. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

5e minuut.
Tepsiev geeft de bal voor. Durand kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maripani de bal onder controle te krijgen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 1:0

7e minuut.
Rebougas kopt de bal weg. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Mazzuchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pologn rent richting de bal. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Rebougas rent richting de bal. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Durand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud passt de bal met de wreef. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev met een sublieme pass. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 2:0

28e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Gorgiladze met een sublieme pass. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas heeft problemen om de bal te vangen. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 3:0

30e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebougas de bal. Rebougas schiet op doel. Rosada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 4:0

32e minuut.
Gorgiladze kopt de bal weg. Rebougas rent richting de bal. Gutiérrez rent richting de bal. Rebougas verovert de bal door een tackle van achteren. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rosada met een harde bal richting middenveld. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rebougas onderschept slim de pass. Grimsrud met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel. Rosada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 5:0

36e minuut.
Mazzuchelli is nu in balbezit. Mazzuchelli geeft de bal voor. Inworp. Gorgiladze met een snelle inworp. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 6:0

41e minuut.
Durand heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud met een sublieme pass. Maripani rent richting de bal. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu geeft de bal voor. Rosada bokst de bal weg. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 7:0

42e minuut.
Caccialanzza probeert naar een medespeler te passen. Schramm is nu in balbezit. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Rosada bokst de bal weg. Maripani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grimsrud de bal onder controle te krijgen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel. Maripani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev passt de bal met de wreef. Daar is Rebougas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebougas schiet op doel. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 8:0

44e minuut.
Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud speelt de bal door. Theodorescu rent richting de bal. Rebougas rent richting de bal. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 26%, Union Mikan 74%.
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 9:0

46e minuut.
Mărculescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud passt de bal met de wreef. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Rosada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 10:0

51e minuut.
Caccialanzza is nu in balbezit. Caccialanzza passt de bal zonder na te denken. Pologn probeert de bal aan de voet te houden. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Grimsrud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze geeft een hoge lob. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mazzuchelli probeert de bal aan de voet te houden. Maripani onderschept slim de pass. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Theodorescu springt en kopt de bal. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Maripani rent richting de bal. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 11:0

69e minuut.
Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft een lange en hoge pass. Daar is Maripani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Theodorescu de bal onder controle te krijgen. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud geeft de bal voor. Rebougas rent richting de bal. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Grimsrud geeft de bal voor. Theodorescu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimsrud zal de hoekschop nemen. Rebougas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maripani. Rebougas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grimsrud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rebougas krijgt zijn hoofd ertegen. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tepsiev heeft problemen om de bal te vangen. Tepsiev geeft de bal voor. Mazzuchelli heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tepsiev passt de bal zonder na te denken. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maripani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimsrud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een hoge lob. Paal! Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 12:0

85e minuut.
Mazzuchelli geeft een hoge lob. Inworp. Gorgiladze met de inworp. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. Theodorescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 13:0

87e minuut.
Rebougas is nu in balbezit. Rebougas passt de bal zonder na te denken. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mazzuchelli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimsrud zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Laanemets geeft de bal voor. Maripani kopt de bal weg. Klungelig pakt Grimsrud de bal. Rebougas rent richting de bal. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Mazzuchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rebougas rent richting de bal. Rebougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 23%, Union Mikan 77%.
Potęga Posępnego Czerepu - Union Mikan 14:0