Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB ATLETICO PEÑAROL AAJMFC
ahora si Tactiek Poseidon
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Isar is nu in balbezit. Kontus onderschept slim de pass. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Pelayo bokst de bal weg.

10e minuut.
Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Chivukula verovert de bal door een tackle van achteren. Chivukula geeft een lange en hoge pass. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - AAJMFC 0:1

19e minuut.
Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - AAJMFC 1:1

24e minuut.
Mătrăgună passt de bal in één keer door. Durandi speelt de bal door. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski schiet op doel. Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Durandi rent richting de bal. Durandi geeft een hoge lob. Harvan is nu in balbezit. Harvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Banana probeert de bal aan de voet te houden. Skłodowski rent richting de bal. Matičić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matičić krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Durandi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Skłodowski de bal. Skłodowski passt de bal in één keer door. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - AAJMFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 42%, AAJMFC 58%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - AAJMFC 2:1

46e minuut.
Týral rent richting de bal. Isar rent richting de bal. Isar geeft een hoge lob. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Pelayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
AL Awzai kopt de bal weg. Klungelig pakt Týral de bal. Nacif rent richting de bal. Týral verovert de bal door een tackle van achteren. Týral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 48%, AAJMFC 52%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - AAJMFC 2:1