Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Mikan CLUB ATLETICO PEÑAROL
Normal Tactiek ahora si
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:1

7e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Skłodowski onderschept slim de pass. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Harvan rent richting de bal. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:2

17e minuut.
Mătrăgună kopt de bal weg. rent richting de bal. speelt de bal door. Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:3

18e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. onderschept slim de pass. Harvan met een sublieme pass. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:4

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosada trapt de bal weg. Harvan kopt de bal weg. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:5

23e minuut.
Pologn rent richting de bal. Pologn passt de bal in één keer door. Daar is Venesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mătrăgună passt de bal met de wreef. Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Harvan speelt de bal door. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:6

32e minuut.
Daar is Pologn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. verovert de bal door een tackle van achteren. passt de bal met de wreef. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Harvan passt de bal in één keer door. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Harvan rent richting de bal. Harvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:7

37e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan geeft de bal voor. Durandi speelt de bal door. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosada bokst de bal weg. Mazzuchelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:8

38e minuut.
Caccialanzza passt de bal met de wreef. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal met de wreef. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Rosada bokst de bal weg. Skłodowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:9

43e minuut.
Durandi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Maripani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mătrăgună is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mătrăgună neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mazzuchelli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harvan neemt de hoekschop. Skłodowski controleert de bal met de borst. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 77%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 23%.
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:9

47e minuut.
Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal zonder na te denken. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:10

48e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Harvan onderschept slim de pass. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mazzuchelli trapt de bal weg van het doel. Skłodowski kopt de bal weg. Maripani heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Skłodowski geeft de bal voor. Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Durandi kopt de bal weg. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski passt de bal in één keer door. Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvan haalt uit met een fantastische trap. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:11

55e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună passt de bal in één keer door. Harvan rent richting de bal. Harvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:12

57e minuut.
Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:13

59e minuut.
Daar is Venesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună rent richting de bal. Maripani is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:14

62e minuut.
Skłodowski met een sublieme pass. Maripani onderschept slim de pass. Harvan met een sublieme pass. Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Durand kopt de bal weg. Inworp. Durandi met de inworp. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maripani trapt de bal weg van het doel. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski passt de bal in één keer door. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:15

71e minuut.
Durandi geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună kopt de bal weg. Harvan speelt de bal door. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Rosada bokst de bal weg. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:16

74e minuut.
Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. geeft de bal voor. Harvan kopt de bal weg. Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună schiet op doel. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mătrăgună passt de bal in één keer door. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal met de wreef. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:17

77e minuut.
passt de bal met de wreef. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Durandi met een sublieme pass. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schramm is nu in balbezit. verovert de bal door een tackle van achteren. speelt de bal door. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:18

84e minuut.
Harvan speelt de bal door. Durandi is nu in balbezit. Skłodowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Mătrăgună schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durand rent richting de bal. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wiede speelt de bal door. Caccialanzza is nu in balbezit. Nacif geeft een hoge lob. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Skłodowski kopt de bal weg. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Venesia probeert de bal aan de voet te houden. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 84%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 16%.
Union Mikan - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:19