Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Union Mikan
santi1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 26.8
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Venesia met een sublieme pass. Klungelig pakt Aguirre de bal. Caccialanzza begaat een overtreding. Caccialanzza krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pologn rent richting de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal in één keer door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Union Mikan 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Mazzuchelli met een harde bal richting middenveld. Isnardi kopt de bal weg. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wiede rent richting de bal. Wiede speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Caccialanzza onderschept slim de pass. Caccialanzza draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez maakt een afschuwelijke overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes rent richting de bal. Reyes speelt de bal door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 55%, Union Mikan 45%.
Chamos F.C - Union Mikan 1:0

52e minuut.
Durand bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes geeft een hoge lob. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal met de wreef. Aramburú rent richting de bal. Aramburú schiet op doel. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Union Mikan 2:0

85e minuut.
Aramburú geeft de bal voor. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiede schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Daar is Pologn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal in één keer door. Mosca is nu in balbezit. Mosca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 32%, Union Mikan 68%.
Chamos F.C - Union Mikan 2:0