Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C AAJMFC
LINEA 5 PEP Tactiek Poseidon
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
35.5 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre geeft de bal voor. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - AAJMFC 0:1

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lehrer zal de hoekschop nemen. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balul neemt de hoekschop. Patrizi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Chivukula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul met een sublieme pass. Matičić rent richting de bal. Patrizi onderschept slim de pass. Patrizi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Balul met een sublieme pass. Lehrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehrer passt de bal met de wreef. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Latorre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brito komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Zamarco kopt de bal weg. Kontus is nu in balbezit. Kontus geeft de bal voor. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Castano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Castano speelt de bal door. Kontus kopt de bal weg. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel. Castano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Palák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontus met een snelle inworp. Brito geeft de bal voor. Tırkaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Zamarco verovert de bal door een tackle van achteren. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - AAJMFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 43%, AAJMFC 57%.
La Chicana F.C - AAJMFC 0:2

47e minuut.
Balul kopt de bal weg. Patrizi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Voichin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Castano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Týral is nu in balbezit. Týral geeft de bal voor. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - AAJMFC 0:3

50e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz passt de bal met de wreef. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balul neemt de hoekschop. Patrizi rent richting de bal. Patrizi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zamarco verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarco geeft de bal voor. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota draait met de bal, schiet en ... Inglés probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inglés trapt de bal weg van het doel. Banana kopt de bal weg. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Castano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - AAJMFC 0:4

62e minuut.
Matičić probeert naar een medespeler te passen. Týral probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Castano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Centeno geeft de bal voor. Patrizi kopt de bal weg. Pellota rent richting de bal. Pellota schiet op doel. Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Kuszniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Matičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matičić geeft de bal voor. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zamarco geeft een hoge lob. Matičić kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamarco de bal. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hiu Fung komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zamarco is nu in balbezit. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Castano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Banana rent richting de bal. Balul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. AL Awzai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tırkaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chivukula rent richting de bal. Lehrer begaat een overtreding. Chivukula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bustamante komt het veld opgelopen. Nachtailer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Chivukula bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivukula passt de bal zonder na te denken. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Balul is nu in balbezit. Balul geeft een lange en hoge pass. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 50%, AAJMFC 50%.
La Chicana F.C - AAJMFC 0:4