Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu Salmia F.C.
5212 Tactiek Gamma II
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Barán is nu in balbezit. Barán passt de bal met de wreef. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski geeft een hoge lob. Veysəloğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak onderschept slim de pass. Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grimsrud speelt de bal door. Dolgetta is nu in balbezit. Gorgiladze begaat een overtreding. Gorgiladze krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pettorossi is nu in balbezit. Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu passt de bal in één keer door. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Salazar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grimsrud passt de bal met de wreef. Romo probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż rent richting de bal. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 57%, Salmia F.C. 43%.
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 0:1

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dolgetta stond buitenspel. Pettorossi neemt vlug de vrije trap. Rebougas kopt de bal weg. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Laanemets is nu in balbezit. Laanemets passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veysəloğlu de bal. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 0:2

58e minuut.
Dolgetta kopt de bal weg. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een hoge lob. Veysəloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 0:3

59e minuut.
Tepsiev passt de bal met de wreef. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud draait met de bal, schiet en ... Gatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 1:3

60e minuut.
Veysəloğlu met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta speelt de bal door. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 57%, Salmia F.C. 43%.
Potęga Posępnego Czerepu - Salmia F.C. 1:4