Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB ATLETICO PEÑAROL Cromos
ahora si Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten matig
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Quintino bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan onderschept slim de pass. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal in één keer door. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mătrăgună passt de bal in één keer door. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Carneiro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 1:0

5e minuut.
Mătrăgună onderschept slim de pass. Aviz is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 2:0

6e minuut.
Durandi geeft de bal voor. Mătrăgună kopt de bal weg. Harvan is nu in balbezit. Harvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 3:0

8e minuut.
Inworp. Skłodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durandi geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 4:0

11e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan schiet op doel. Carneiro probeert de bal met de borst te controleren. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cueca de bal. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Skłodowski de bal. Cueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueca geeft een lange en hoge pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
speelt de bal door. Harvan rent richting de bal. Harvan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 5:0

21e minuut.
is nu in balbezit. geeft de bal voor. Skłodowski met een sublieme pass. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 6:0

22e minuut.
Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan onderschept slim de pass. Harvan passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pelayo passt de bal zonder na te denken. Harvan rent richting de bal. Harvan met een sublieme pass. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 7:0

25e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Real Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Quintino rent richting de bal. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skłodowski passt de bal in één keer door. Durandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durandi geeft de bal voor. Mătrăgună krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 8:0

30e minuut.
speelt de bal door. Harvan is nu in balbezit. Harvan passt de bal met de wreef. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 9:0

32e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft een hoge lob. Harvan probeert de bal aan de voet te houden. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Harvan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de bal. met een sublieme pass. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 10:0

39e minuut.
Real Sampaio rent richting de bal. Durandi onderschept slim de pass. Durandi passt de bal met de wreef. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 11:0

40e minuut.
de Melo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durandi met de inworp. Skłodowski geeft de bal voor. Mătrăgună springt en kopt de bal. Agulheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
rent richting de bal. passt de bal met de wreef. Skłodowski met een sublieme pass. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel. Agulheiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 22%, Cromos 78%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 12:0

46e minuut.
Aviz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosas de bal. Rosas geeft een hoge lob. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
speelt de bal door. Klungelig pakt Carneiro de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 13:0

50e minuut.
Carneiro rent richting de bal. Mătrăgună onderschept slim de pass. Fortinho is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 14:0

54e minuut.
passt de bal met de wreef. Durandi probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună schiet op doel. Aviz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skłodowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Harvan de bal. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Durandi geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună kopt de bal weg. Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Harvan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski met een sublieme pass. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 15:0

62e minuut.
Durandi speelt de bal door. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski met een sublieme pass. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Agulheiro met een harde bal richting middenveld. Durandi kopt de bal weg. Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 16:0

66e minuut.
Carneiro is nu in balbezit. Harvan onderschept slim de pass. Harvan passt de bal in één keer door. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Skłodowski speelt de bal door. Durandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durandi passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună rent richting de bal. Quintino is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Skłodowski geeft een hoge lob. Mătrăgună rent richting de bal. Fortinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mătrăgună is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mătrăgună legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 17:0

77e minuut.
Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună passt de bal in één keer door. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 18:0

81e minuut.
Doeltrap. Agulheiro trapt de bal weg van het doel. Skłodowski kopt de bal weg. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Serra speelt de bal door. Harvan is nu in balbezit. Harvan met een sublieme pass. Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 19:0

84e minuut.
Klungelig pakt de bal. passt de bal met de wreef. Durandi geeft een hoge lob. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
passt de bal met de wreef. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan passt de bal met de wreef. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 20:0

88e minuut.
Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună speelt de bal door. Harvan rent richting de bal. Harvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Carneiro trapt de bal weg van het doel. Skłodowski kopt de bal weg. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB ATLETICO PEÑAROL 20%, Cromos 80%.
CLUB ATLETICO PEÑAROL - Cromos 20:0