Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einheit Pankow Owocowe Petle
hn5-3-2BAY Tactiek 19.12.2019
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 36.8
formidable Schieten poor
excellent Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Dahlmann speelt de bal door. Klungelig pakt Jancker de bal. Jancker passt de bal met de wreef. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Morsut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Joder speelt de bal door. Klungelig pakt Hornáček de bal. Hornáček speelt de bal door. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morsut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jancker neemt de hoekschop. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hornáček kopt de bal weg. Klungelig pakt Jancker de bal. Jancker passt de bal met de wreef. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morsut met een harde bal richting middenveld. Hornáček kopt de bal weg. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann passt de bal met de wreef. Daar is Likar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Morsut bokst de bal weg.

9e minuut.
Hornáček met een sublieme pass. Jancker is nu in balbezit. Jancker geeft de bal voor. Daar is Dahlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jancker geeft de bal voor. Virághalmy rent richting de bal. Dahlmann onderschept slim de pass. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Owocowe Petle 1:0

16e minuut.
Erb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joder met de inworp. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann schiet op doel. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hornáček kopt de bal weg. Jancker kan de bal niet met de borst controleren. Jancker speelt de bal door. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Langendorf geeft de bal voor. Likar probeert de bal met de borst te controleren. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Morsut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Owocowe Petle 2:0

26e minuut.
Hornáček passt de bal in één keer door. Jancker heeft problemen om de bal te vangen. Jancker passt de bal zonder na te denken. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Figueiredo geeft de bal voor. Inworp. Jancker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann draait met de bal, schiet en ... Morsut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Owocowe Petle 3:0

41e minuut.
Weilbächer kopt de bal weg. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari passt de bal zonder na te denken. Jancker is nu in balbezit. Jancker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček passt de bal met de wreef. Likar bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Langendorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 21%, Owocowe Petle 79%.
Einheit Pankow - Owocowe Petle 3:0

49e minuut.
Dahlmann probeert naar een medespeler te passen. Jancker is nu in balbezit. Figueiredo begaat een overtreding. Figueiredo krijgt een gele kaart. Jancker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jancker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hornáček passt de bal in één keer door. Jancker rent richting de bal. Jancker passt de bal zonder na te denken. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Likar heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann passt de bal zonder na te denken. Jancker rent richting de bal. Jancker draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Hornáček speelt de bal door. Jancker rent richting de bal. Jancker passt de bal in één keer door. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jancker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dahlmann rent richting de bal. Langendorf controleert de bal met de borst. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Listkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf schiet op doel. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker met een sublieme pass. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Morsut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - Owocowe Petle 4:0

74e minuut.
Domarski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornáček met een snelle inworp. Jancker probeert de bal met de borst te controleren. Jancker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Stănică geeft een lange en hoge pass. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker passt de bal met de wreef. Quốc Mạnh rent richting de bal. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jancker verovert de bal door een tackle van achteren. Jancker passt de bal in één keer door. Dahlmann speelt de bal door. Joder rent richting de bal. Joder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 16%, Owocowe Petle 84%.
Einheit Pankow - Owocowe Petle 4:0