Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceska_Republika Cienfuegos FC
541 test Tactiek DF
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga probeert naar een medespeler te passen. De la Cruz is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap. De la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Correa geeft een hoge lob. Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tămâie de bal. Załoga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceska_Republika - Cienfuegos FC 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft de bal voor. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baños is nu in balbezit. Garrido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baños is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tămâie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal met de wreef. Bermúdez rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tămâie met een sublieme pass. Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal zonder na te denken. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Załoga is nu in balbezit. Załoga geeft een lange en hoge pass. Veitía kopt de bal weg. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceska_Republika 40%, Cienfuegos FC 60%.
Ceska_Republika - Cienfuegos FC 1:0

53e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Cruz. Correa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tămâie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceska_Republika - Cienfuegos FC 2:0

77e minuut.
Tămâie speelt de bal door. Załoga rent richting de bal. Załoga probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Tămâie verovert de bal door een tackle van achteren. Tămâie passt de bal in één keer door. Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Załoga geeft de bal voor. De la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski passt de bal met de wreef. Baños rent richting de bal. Kraśnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceska_Republika 49%, Cienfuegos FC 51%.
Ceska_Republika - Cienfuegos FC 2:0