Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi CHROBRY_1946
Classic Modern W Tactiek OFF-TOT
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
34 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 42.8
outstanding Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler speelt de bal door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 1:0

3e minuut.
Laportosa is nu in balbezit. Laportosa met een sublieme pass. Salvati is nu in balbezit. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pavlovic geeft de bal voor. Lauterburg kopt de bal weg. Mitreski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 2:0

8e minuut.
Curdy rent richting de bal. Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy speelt de bal door. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rodríguez Cabo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schwalbe de bal. Schwalbe geeft een hoge lob. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Laportosa speelt de bal door. Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 3:0

25e minuut.
Rodríguez Cabo passt de bal met de wreef. Pavlovic onderschept slim de pass. Curdy kan de bal niet met de borst controleren. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 4:0

32e minuut.
Eiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Cabo speelt de bal door. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanaveski met een harde bal richting middenveld. Waffler kopt de bal weg. Hirsiger heeft problemen om de bal te vangen. Hirsiger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fili met een harde bal richting middenveld. Elias kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 5:0

43e minuut.
Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler rent richting de bal. Von Gunten begaat een overtreding. Von Gunten krijgt een gele kaart. Waffler raakt geblesseerd tijdens het duel. Waffler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 6:0

44e minuut.
Von Siebenthal probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hirsiger de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pavlovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Mitreski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 33%, CHROBRY_1946 67%.
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 7:0

47e minuut.
Schwalbe onderschept slim de pass. Schwalbe geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 8:0

49e minuut.
Lauterburg geeft een lange en hoge pass. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa rent richting de bal. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Von Siebenthal kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elias krijgt een gele kaart. Von Gunten raakt geblesseerd tijdens het duel. Geissbühler met een snel genomen vrije trap. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Casalini onderschept slim de pass. Waffler geeft een hoge lob. Pavlovic rent richting de bal. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 9:0

58e minuut.
Fili met een sublieme pass. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa rent richting de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 9:1

61e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Salvati probeert de bal aan de voet te houden. Aufschlaeger rent richting de bal. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 10:1

63e minuut.
Casalini onderschept slim de pass. Casalini geeft een lange en hoge pass. Salvati kopt de bal weg. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Curdy heeft problemen om de bal te vangen. Curdy met een sublieme pass. Mitreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger passt de bal in één keer door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 11:1

69e minuut.
Mitreski is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger passt de bal met de wreef. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy is nu in balbezit. Curdy passt de bal in één keer door. Hirsiger heeft problemen om de bal te vangen. Hirsiger schiet op doel. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bärlocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiger is nu in balbezit. Schwalbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwalbe krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Geissbühler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler passt de bal met de wreef. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 12:1

86e minuut.
Elias controleert de bal met de borst. Elias geeft de bal voor. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Lauterburg de bal. Casalini rent richting de bal. Casalini geeft de bal voor. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 42%, CHROBRY_1946 58%.
Kickers Höudi - CHROBRY_1946 12:1