Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gradina United Legionarios de MTY
mod442 Tactiek Legion Def
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten good
solid Passen adequate
average Verdedigen average


8e minuut.
Grbas geeft een lange en hoge pass. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac passt de bal met de wreef. Fric rent richting de bal. Fric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Truşcă geeft een hoge lob. Daar is Prešnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira schiet op doel. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:1

21e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Prešnjak rent richting de bal. Prešnjak passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Janko bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Acosta met een harde bal richting middenveld. Saavedra kopt de bal weg. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:2

41e minuut.
Grbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal in één keer door. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dobrin passt de bal zonder na te denken. Mandeganja met een sublieme pass. Petković is nu in balbezit. Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 29%, Legionarios de MTY 71%.
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:2

67e minuut.
Čarapić rent richting de bal. Petković verovert de bal door een tackle van achteren. Petković speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:3

68e minuut.
Podbićanin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hubchev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hubchev kan de bal niet met de borst controleren. Hubchev passt de bal met de wreef. Schjødt heeft problemen om de bal te vangen. Fric onderschept slim de pass. Fric draait met de bal, schiet en ... Acosta bokst de bal weg.

73e minuut.
Truşcă onderschept slim de pass. Truşcă geeft de bal voor. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:4

82e minuut.
Karinja speelt de bal door. Fric rent richting de bal. Schjødt onderschept slim de pass. Schjødt geeft een lange en hoge pass. Truşcă probeert de bal aan de voet te houden. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 29%, Legionarios de MTY 71%.
F.C. Gradina United - Legionarios de MTY 0:4