Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gradina United CHROBRY_1946
mod442 Tactiek OFF-TOT
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
42.5 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten very good
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Pejković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 0:1

6e minuut.
Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi geeft een lange en hoge pass. Laportosa is nu in balbezit. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mitreski is nu in balbezit. Mitreski geeft een hoge lob. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 0:2

25e minuut.
Karinja met een sublieme pass. Dobrin rent richting de bal. Salvati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 0:3

42e minuut.
Karinja rent richting de bal. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi geeft een lange en hoge pass. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Laportosa de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 0:4

43e minuut.
Lauterburg met een snelle inworp. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabovac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grabovac kan niet meer verder spelen. Hubchev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 43%, CHROBRY_1946 57%.
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 0:4

46e minuut.
Hubchev rent richting de bal. Hubchev passt de bal met de wreef. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 1:4

58e minuut.
Bürgi geeft een hoge lob. Prešnjak rent richting de bal. Prešnjak geeft een lange en hoge pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Buitenspel voor Dobrin. Goede buitenspelval van de verdediging. Geissbühler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 1:5

65e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Dobrin passt de bal met de wreef. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mitreski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 2:5

78e minuut.
Grbas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Dobrin. Goede buitenspelval van de verdediging. Pavlovic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ... Janko bokst de bal weg. Laportosa rent richting de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mandeganja passt de bal in één keer door. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grbas neemt zijn aanloop. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 3:5

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Grbas de bal onder controle te krijgen. Fric is nu in balbezit. Mitreski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitreski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Laportosa heeft problemen om de bal te vangen. Grbas onderschept slim de pass. Hubchev speelt de bal door. Fric rent richting de bal. Fric draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mitreski met een sublieme pass. Lauterburg rent richting de bal. Hubchev begaat een overtreding. Hubchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 50%, CHROBRY_1946 50%.
F.C. Gradina United - CHROBRY_1946 3:5