Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Black Roses TJ Janová
masochista Tactiek 433
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Gajdušek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krůta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanec. Krůta raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajdušek wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - TJ Janová 0:1

28e minuut.
Gajdušek probeert naar een medespeler te passen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal met de wreef. Krůta rent richting de bal. Krůta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - TJ Janová 0:2

32e minuut.
Tekdemir is nu in balbezit. Tekdemir passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Zítek probeert de bal aan de voet te houden. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 57%, TJ Janová 43%.
AC Black Roses - TJ Janová 0:2

67e minuut.
Tekdemir passt de bal met de wreef. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak begaat een overtreding. Arias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tekdemir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Melčák passt de bal in één keer door. Krůta rent richting de bal. Stádník onderschept slim de pass. Tekdemir rent richting de bal. Tekdemir haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Buitenspel voor Covelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Melčák neemt vlug de vrije trap. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Degtiariov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - TJ Janová 0:3

72e minuut.
Saygıner geeft een hoge lob. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski geeft de bal voor. Stádník geeft een lange en hoge pass. Feri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krůta passt de bal zonder na te denken. Bąkowski rent richting de bal. Bąkowski passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Melčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Melčák passt de bal zonder na te denken. Gajdušek speelt de bal door. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 56%, TJ Janová 44%.
AC Black Roses - TJ Janová 0:3