Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vejprty slaviapraha
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldner geeft de bal voor. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ... Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goldner zal de hoekschop nemen. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Kwapisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwapisz passt de bal met de wreef. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Çokay onderschept slim de pass. Çokay met een sublieme pass. Kryšpín is nu in balbezit. Kryšpín draait met de bal, schiet en ... Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çokay de bal. Çokay passt de bal zonder na te denken. Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 1:0

12e minuut.
Budín met een sublieme pass. Kryšpín rent richting de bal. Špírek maakt een afschuwelijke overtreding. Špírek krijgt een gele kaart. Kryšpín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwapisz met een snel genomen vrije trap. Çokay krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kwapisz onderschept slim de pass. Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Vrba rent richting de bal. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Çokay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz passt de bal in één keer door. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 2:0

27e minuut.
Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay passt de bal zonder na te denken. Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 3:0

29e minuut.
Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvar onderschept slim de pass. Malvar met een sublieme pass. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 4:0

33e minuut.
Říčka passt de bal met de wreef. Kwapisz rent richting de bal. Kwapisz passt de bal zonder na te denken. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Frumar trapt de bal weg. Kwapisz kopt de bal weg. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Frumar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malvar neemt de hoekschop. Kryšpín krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 5:0

41e minuut.
Çokay is nu in balbezit. Çokay passt de bal in één keer door. Malvar rent richting de bal. Malvar geeft een lange en hoge pass. Çokay springt en kopt de bal. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vejprty 21%, slaviapraha 79%.
FC Vejprty - slaviapraha 5:0

48e minuut.
Bellis probeert naar een medespeler te passen. Goldner kopt de bal weg. Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Goldner kopt de bal weg. Çokay rent richting de bal. Çokay passt de bal in één keer door. Kryšpín rent richting de bal. Kryšpín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Hamal is nu in balbezit. Aouate onderschept slim de pass. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Goldner rent richting de bal. Goldner geeft een hoge lob. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goldner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çokay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kwapisz speelt de bal door. Malvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvar passt de bal met de wreef. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Padevět kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aouate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldner geeft de bal voor. Çokay springt en kopt de bal. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 6:0

75e minuut.
Goldner onderschept slim de pass. Goldner speelt de bal door. Kwapisz met een sublieme pass. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malvar is nu in balbezit. Malvar geeft een hoge lob. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malvar rent richting de bal. Malvar schiet op doel. Paal! Padevět heeft problemen om de bal te vangen. Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ráez met een sublieme pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz speelt de bal door. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay schiet op doel. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 7:0

87e minuut.
Frumar met een harde bal richting middenveld. Kwapisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Padevět de bal. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 8:0

88e minuut.
Budín speelt de bal door. Špírek is nu in balbezit. Çokay onderschept slim de pass. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - slaviapraha 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vejprty 19%, slaviapraha 81%.
FC Vejprty - slaviapraha 9:0