Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Strom FC Baška
442fwfw Tactiek kridlo
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


15e minuut.
Kręcichwost geeft een lange en hoge pass. Vaťouch kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - FC Baška 0:1

22e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch passt de bal met de wreef. Poupátko is nu in balbezit. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lizák kopt de bal weg. Klungelig pakt Paneira de bal. Poupátko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vaťouch met de inworp. Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een hoge lob. Piwownik springt en kopt de bal. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lizák is nu in balbezit. Lizák speelt de bal door. Poupátko speelt de bal door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 55%, FC Baška 45%.
AC Strom - FC Baška 0:1

46e minuut.
Pohjola komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pohjola kopt de bal weg. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch passt de bal in één keer door. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Toney probeert naar een medespeler te passen. Mel kan de bal niet met de borst controleren. Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft de bal voor. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Paneira is nu in balbezit. Paneira geeft een lange en hoge pass. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rabatin de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Palas de bal. Lizák is nu in balbezit. Méhes begaat een overtreding. Lizák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palas met een snel genomen vrije trap. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - FC Baška 0:2

63e minuut.
Abramovich met een sublieme pass. Manembu geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - FC Baška 1:2

73e minuut.
Rabatin rent richting de bal. Rabatin geeft een hoge lob. Inworp. Mel met de inworp. Manembu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mel is nu in balbezit. Mel passt de bal in één keer door. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een hoge lob. Tříska springt en kopt de bal. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clement is nu in balbezit. Clement haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Strom - FC Baška 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 37%, FC Baška 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Strom - FC Baška 2:2