Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFK LoKo Chomutov TJ Janová
jejda 4W ++ Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Bąkowski speelt de bal door. Arias is nu in balbezit. Podlužný verovert de bal door een tackle van achteren. Podlužný geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Podlužný met een snelle inworp. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gawor ... Strafschop! Gawor krijgt een gele kaart. Krůta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krůta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Porto bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krůta met een snelle inworp. Abut speelt de bal door. Arias is nu in balbezit. Arias draait met de bal, schiet en ... Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bąkowski kan de bal niet met de borst controleren. Bąkowski passt de bal met de wreef. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir draait met de bal, schiet en ... Porto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Csank is nu in balbezit. Csank geeft de bal voor. Drăguloiu kopt de bal weg. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Otava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 57%, TJ Janová 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK LoKo Chomutov - TJ Janová 0:0

55e minuut.
Csank geeft een hoge lob. Bergsteinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Abut is nu in balbezit. Abut geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach passt de bal zonder na te denken. Tekdemir is nu in balbezit. Tekdemir haalt uit met een fantastische trap. Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krůta is nu in balbezit. Krůta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Miclea passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft een hoge lob. Krůta is nu in balbezit. Krůta met een sublieme pass. Porto bokst de bal weg.

61e minuut.
Melčák kopt de bal weg. Tekdemir rent richting de bal. Tekdemir passt de bal met de wreef. Krůta rent richting de bal. Krůta draait met de bal, schiet en ... Porto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - TJ Janová 0:1

65e minuut.
Cach heeft problemen om de bal te vangen. Abut is nu in balbezit. Cach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abut raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abut kan niet meer verder spelen. Əhmədoğlu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cach geeft de bal voor. Gawor heeft problemen om de bal te vangen. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias draait met de bal, schiet en ... Porto bokst de bal weg.

76e minuut.
Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski onderschept slim de pass. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Porto bokst de bal weg.

82e minuut.
Cach rent richting de bal. Cach passt de bal zonder na te denken. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta schiet op doel. Porto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 45%, TJ Janová 55%.
AFK LoKo Chomutov - TJ Janová 0:1