Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška slaviapraha
kridlo Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Piwownik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pohjola komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Pohjola rent richting de bal. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Falešník probeert de bal aan de voet te houden. Palas rent richting de bal. Palas geeft een hoge lob. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Goodin geeft een lange en hoge pass. Pohjola controleert de bal met de borst. Poupátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola rent richting de bal. Pohjola schiet op doel. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vaťouch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pohjola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 1:0

14e minuut.
Vrba speelt de bal door. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák passt de bal in één keer door. Poupátko rent richting de bal. Poupátko haalt uit met een fantastische trap. Frumar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 2:0

20e minuut.
Lizák geeft een hoge lob. Falešník heeft problemen om de bal te vangen. Poupátko rent richting de bal. Poupátko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 3:0

21e minuut.
Aliprandi onderschept slim de pass. Aliprandi geeft de bal voor. Pohjola kopt de bal weg. Poupátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupátko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 4:0

35e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch met een sublieme pass. Poupátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupátko draait met de bal, schiet en ... Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 5:0

37e minuut.
Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Falešník de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizák neemt de hoekschop. Vaťouch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Palas met een snelle inworp. Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een hoge lob. Pohjola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Poupátko is nu in balbezit. Pohjola is nu in balbezit. Poupátko rent richting de bal. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 6:0

41e minuut.
Vrba probeert naar een medespeler te passen. Padevět heeft problemen om de bal te vangen. Lizák met een sublieme pass. Pohjola rent richting de bal. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Vaťouch met de inworp. Lizák speelt de bal door. Daar is Pohjola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjola schiet op doel. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 25%, slaviapraha 75%.
FC Baška - slaviapraha 6:0

49e minuut.
Tamames probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Aliprandi de bal onder controle te krijgen. Aliprandi geeft een hoge lob. Pohjola rent richting de bal. Pohjola draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 7:0

52e minuut.
Palas geeft de bal voor. Kynčl probeert de bal met de borst te controleren. Vaťouch met een sublieme pass. Pohjola heeft problemen om de bal te vangen. Vaťouch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poupátko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 8:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizák met de inworp. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch geeft de bal voor. Poupátko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Falešník trapt de bal weg van het doel. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lizák zijn tegenspeler op de grond. Lizák krijgt een gele kaart. Hamal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Tamames is nu in balbezit. Říčka rent richting de bal. Tamames onderschept slim de pass. Tamames geeft een hoge lob. Pohjola springt en kopt de bal. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vaťouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizák geeft een hoge lob. Falešník kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palas zal de hoekschop nemen. Frumar bokst de bal weg. Frumar met een sublieme pass. Kręcichwost kopt de bal weg. Lizák heeft problemen om de bal te vangen. Palas geeft de bal voor. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Poupátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrba is nu in balbezit. Poupátko verovert de bal door een tackle van achteren. Poupátko draait met de bal, schiet en ... Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 9:0

77e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch geeft een lange en hoge pass. Poupátko kopt de bal weg. Pohjola probeert de bal aan de voet te houden. Pohjola draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Lizák onderschept slim de pass. Lizák met een sublieme pass. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kręcichwost geeft een hoge lob. Falešník controleert de bal met de borst. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 10:0

85e minuut.
Daar is Padevět, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padevět speelt de bal door. Vrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupátko onderschept slim de pass. Poupátko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 11:0

89e minuut.
Lizák geeft de bal voor. Kynčl probeert de bal aan de voet te houden. Falešník bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupátko verovert de bal door een tackle van achteren. Poupátko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - slaviapraha 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 15%, slaviapraha 85%.
FC Baška - slaviapraha 12:0