Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Black Roses AFK LoKo Chomutov
masochista Tactiek jejda 4W ++
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Miclea passt de bal met de wreef. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanec begaat een overtreding. Ivanec krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gmyrek kopt de bal weg. Grofcsik heeft problemen om de bal te vangen. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik geeft de bal voor. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi draait met de bal, schiet en ... Tomanko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grofcsik met een sublieme pass. Csank rent richting de bal. Csank met een sublieme pass. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Əhmədoğlu met een snelle inworp. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik passt de bal met de wreef. Miclea rent richting de bal. Miclea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cetina verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchtiak rent richting de bal. Cetina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetina krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Saygıner met een snelle inworp. Ivanec is nu in balbezit. Ivanec passt de bal met de wreef. Guacaneme is nu in balbezit. Guacaneme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik geeft de bal voor. Horeš heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 64%, AFK LoKo Chomutov 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Black Roses - AFK LoKo Chomutov 0:0

51e minuut.
Horeš geeft de bal voor. Canay is nu in balbezit. Əhmədoğlu rent richting de bal. Bergsteinnsson rent richting de bal. Bergsteinnsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetina geeft een lange en hoge pass. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Csank is nu in balbezit. Csank draait met de bal, schiet en ... Degtiariov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bergsteinnsson de bal. Bergsteinnsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horeš de bal. Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Podlužný speelt de bal door. Csank rent richting de bal. Csank met een sublieme pass. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi draait met de bal, schiet en ... Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əhmədoğlu kopt de bal weg. Guacaneme heeft problemen om de bal te vangen. Bergsteinnsson begaat een overtreding. Bergsteinnsson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Degtiariov trapt de bal weg van het doel. Inworp. Əhmədoğlu met een snelle inworp. Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik geeft een hoge lob. Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Canay rent richting de bal. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik speelt de bal door. Csank rent richting de bal. Csank speelt de bal door. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 65%, AFK LoKo Chomutov 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Black Roses - AFK LoKo Chomutov 0:0