Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová FC ZBROJOVKA Kuřim
433 Tactiek KŘ MID
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


32e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Jahelka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berbecel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bąkowski met een snel genomen vrije trap. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta schiet op doel. Vracaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FC ZBROJOVKA Kuřim 1:0

36e minuut.
Bąkowski speelt de bal door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach passt de bal zonder na te denken. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jahelka onderschept slim de pass. Jahelka passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu is nu in balbezit. Plotár onderschept slim de pass. Plotár haalt uit met een fantastische trap. Otava bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 34%, FC ZBROJOVKA Kuřim 66%.
TJ Janová - FC ZBROJOVKA Kuřim 1:0

47e minuut.
Tekdemir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arias de bal. Tekdemir is nu in balbezit. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cach speelt de bal door. Tekdemir rent richting de bal. Tekdemir passt de bal in één keer door. Krůta heeft problemen om de bal te vangen. Krůta haalt uit met een fantastische trap. Vracaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Daar is Bąkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąkowski passt de bal met de wreef. Cach rent richting de bal. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krůta is nu in balbezit. Krůta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arias de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Culínek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vracaj bokst de bal weg.

82e minuut.
Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir geeft een hoge lob. Tajima controleert de bal met de borst. Krůta verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta schiet op doel. Vracaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 20%, FC ZBROJOVKA Kuřim 80%.
TJ Janová - FC ZBROJOVKA Kuřim 1:0