Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha AC Strom
Normal Tactiek 442fwfw
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Clement verovert de bal door een tackle van achteren. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:1

5e minuut.
Oržakauskas speelt de bal door. Clement is nu in balbezit. Říčka is nu in balbezit. Clement verovert de bal door een tackle van achteren. Clement draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrba rent richting de bal. Tříska verovert de bal door een tackle van achteren. Tříska schiet op doel. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vrba kopt de bal weg. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clement, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clement draait met de bal, schiet en ... Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Falešník heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:2

24e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Manembu passt de bal in één keer door. Tříska rent richting de bal. Tříska draait met de bal, schiet en ... Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarales rent richting de bal. Sarales geeft een hoge lob. Klungelig pakt Říčka de bal. Clement rent richting de bal. Clement draait met de bal, schiet en ... Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hashim kopt de bal weg. Falešník is nu in balbezit. Falešník geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarales geeft de bal voor. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Manembu rent richting de bal. Manembu passt de bal met de wreef. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:3

31e minuut.
Manembu rent richting de bal. Manembu passt de bal met de wreef. Tříska rent richting de bal. Tříska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:4

33e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes passt de bal zonder na te denken. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement haalt uit met een fantastische trap. Hlinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manembu neemt de hoekschop. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Špírek rent richting de bal. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim passt de bal zonder na te denken. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Padevět rent richting de bal. Tříska verovert de bal door een tackle van achteren. Tříska probeert naar een medespeler te passen. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Falešník de bal. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:5

45e minuut.
Clement rent richting de bal. Clement passt de bal zonder na te denken. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een hoge lob. Daar is Tříska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 88%, AC Strom 12%.
slaviapraha - AC Strom 0:5

48e minuut.
Tříska heeft problemen om de bal te vangen. Méhes is nu in balbezit. Méhes passt de bal met de wreef. Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft de bal voor. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tříska rent richting de bal. De bal raakt de paal. Tříska is nu in balbezit. Tříska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frumar trapt de bal weg. Budín kopt de bal weg. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Manembu onderschept slim de pass. Manembu met een sublieme pass. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Říčka is nu in balbezit. Manembu onderschept slim de pass. Manembu passt de bal in één keer door. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:6

53e minuut.
Tříska verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakos met een sublieme pass. Clement is nu in balbezit. Clement schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:7

57e minuut.
Hashim rent richting de bal. Padevět is nu in balbezit. Padevět passt de bal met de wreef. Clement rent richting de bal. Clement haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vasilakos passt de bal in één keer door. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes passt de bal zonder na te denken. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hashim probeert de bal met de borst te controleren. Hashim passt de bal in één keer door. Méhes speelt de bal door. Clement rent richting de bal. Clement schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hashim probeert naar een medespeler te passen. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska passt de bal in één keer door. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement schiet op doel. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Méhes probeert naar een medespeler te passen. Vasilakos is nu in balbezit. Vasilakos geeft de bal voor. Tříska springt en kopt de bal. Clement springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AC Strom 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 85%, AC Strom 15%.
slaviapraha - AC Strom 0:8