Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha TJ Janová
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 51.7
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Arias passt de bal met de wreef. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel. Hlinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:1

8e minuut.
Krůta kopt de bal weg. Padevět heeft problemen om de bal te vangen. Cach is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Padevět is nu in balbezit. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach passt de bal in één keer door. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vrba rent richting de bal. Krůta verovert de bal door een tackle van achteren. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:2

15e minuut.
Tekdemir passt de bal met de wreef. Krůta is nu in balbezit. Krůta passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kynčl passt de bal zonder na te denken. Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski passt de bal in één keer door. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:3

19e minuut.
Cach speelt de bal door. Klungelig pakt Arias de bal. Arias passt de bal in één keer door. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cach heeft problemen om de bal te vangen. Cach passt de bal met de wreef. Arias is nu in balbezit. Arias draait met de bal, schiet en ... Falešník probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Říčka met een sublieme pass. Bąkowski rent richting de bal. Bąkowski passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krůta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Frumar met een harde bal richting middenveld. Tekdemir kopt de bal weg. Krůta rent richting de bal. Krůta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:4

26e minuut.
Arias passt de bal zonder na te denken. Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski passt de bal met de wreef. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:5

28e minuut.
Berbecel met de inworp. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal in één keer door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Krůta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Bąkowski de bal. Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Cach probeert naar een medespeler te passen. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tekdemir met een sublieme pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach speelt de bal door. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:6

42e minuut.
Vrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach passt de bal zonder na te denken. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:7

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąkowski met een snelle inworp. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel. Falešník probeert de bal aan de voet te houden. Frumar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arias met een snelle inworp. Cach probeert naar een medespeler te passen. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 85%, TJ Janová 15%.
slaviapraha - TJ Janová 0:9

47e minuut.
Cach rent richting de bal. Arias is nu in balbezit. Cach met een sublieme pass. Krůta rent richting de bal. Krůta haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:10

48e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Krůta onderschept slim de pass. Krůta heeft problemen om de bal te vangen. Cach is nu in balbezit. Cach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tekdemir kopt de bal weg. Klungelig pakt Krůta de bal. Cach rent richting de bal. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta probeert naar een medespeler te passen. Arias is nu in balbezit. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Falešník geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arias met de inworp. Cach is nu in balbezit. Cach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Falešník trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bąkowski met de inworp. Cach is nu in balbezit. Cach haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:11

57e minuut.
Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach passt de bal zonder na te denken. Falešník bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta probeert naar een medespeler te passen. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:12

64e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal met de wreef. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:13

66e minuut.
Bąkowski rent richting de bal. Arias is nu in balbezit. Kynčl bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:14

68e minuut.
Tekdemir passt de bal met de wreef. Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski geeft een hoge lob. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Tekdemir de bal. Tekdemir passt de bal zonder na te denken. Cach met een sublieme pass. Klungelig pakt Arias de bal. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:15

71e minuut.
Klungelig pakt Kuchyňka de bal. Krůta verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta passt de bal in één keer door. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cach rent richting de bal. Kynčl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cach raakt geblesseerd tijdens het duel. Kynčl onderschept slim de pass. Krůta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:16

75e minuut.
Cach met een sublieme pass. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias probeert naar een medespeler te passen. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Krůta rent richting de bal. Krůta passt de bal zonder na te denken. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias draait met de bal, schiet en ... Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:17

80e minuut.
Tekdemir kopt de bal weg. Hlinka probeert de bal met de borst te controleren. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:18

81e minuut.
Berbecel met de inworp. Arias is nu in balbezit. Falešník rent richting de bal. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:19

86e minuut.
Krůta is nu in balbezit. Krůta passt de bal zonder na te denken. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:20

86e minuut.
Budín passt de bal zonder na te denken. Falešník is nu in balbezit. Falešník met een sublieme pass. Klungelig pakt Krůta de bal. Krůta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:21

88e minuut.
Krůta rent richting de bal. Hlinka is nu in balbezit. Arias onderschept slim de pass. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - TJ Janová 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 87%, TJ Janová 13%.
slaviapraha - TJ Janová 0:22