Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Black Roses slaviapraha
masochista Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Stádník geeft de bal voor. Hlinka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kynčl de bal onder controle te krijgen. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak schiet op doel. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Canay met de inworp. Ivanec probeert naar een medespeler te passen. Guacaneme is nu in balbezit. Guacaneme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Kynčl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak onderschept slim de pass. Kuchtiak speelt de bal door. Covelli rent richting de bal. Covelli haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

19e minuut.
Guacaneme met de inworp. Canay is nu in balbezit. Canay passt de bal in één keer door. Kuchtiak heeft problemen om de bal te vangen. Kuchtiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 1:0

20e minuut.
Vrba heeft problemen om de bal te vangen. Falešník rent richting de bal. Covelli onderschept slim de pass. Covelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hlinka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guacaneme met een snelle inworp. Canay is nu in balbezit. Canay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saygıner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hlinka de bal. Covelli rent richting de bal. Covelli haalt uit met een fantastische trap. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ivanec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hlinka de bal. Covelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 2:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanec met de inworp. Saygıner geeft een hoge lob. Frumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Covelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 3:0

36e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Vrba met een sublieme pass. Kuchyňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchyňka geeft de bal voor. Špírek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 3:1

40e minuut.
Klungelig pakt Hamal de bal. Ivanec is nu in balbezit. Ivanec geeft de bal voor. Covelli is nu in balbezit. Covelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 4:1

42e minuut.
Špírek probeert naar een medespeler te passen. Hamal heeft problemen om de bal te vangen. Kantner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kantner krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Covelli onderschept slim de pass. Covelli passt de bal in één keer door. Falešník rent richting de bal. Kuchtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchtiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 36%, slaviapraha 64%.
AC Black Roses - slaviapraha 5:1

47e minuut.
Canay onderschept slim de pass. Canay speelt de bal door. Covelli rent richting de bal. Covelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap. Vrba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saygıner neemt de hoekschop. Covelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 6:1

52e minuut.
Horeš onderschept slim de pass. Canay is nu in balbezit. Canay speelt de bal door. Covelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ivanec is nu in balbezit. Ivanec passt de bal met de wreef. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 7:1

55e minuut.
Horeš met de inworp. Ivanec kan de bal niet met de borst controleren. Vrba rent richting de bal. Canay onderschept slim de pass. Canay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 8:1

57e minuut.
Ivanec rent richting de bal. Ivanec passt de bal in één keer door. Kuchtiak is nu in balbezit. Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 9:1

60e minuut.
Covelli kopt de bal weg. Kuchtiak is nu in balbezit. Kuchtiak met een sublieme pass. Saygıner heeft problemen om de bal te vangen. Saygıner schiet op doel. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygıner speelt de bal door. Kuchtiak rent richting de bal. Kuchtiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 10:1

62e minuut.
Falešník kopt de bal weg. Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Canay passt de bal met de wreef. Kuchtiak rent richting de bal. Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hlinka rent richting de bal. Hlinka geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saygıner neemt de hoekschop. Covelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kuchyňka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chmelíček komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hlinka kopt de bal weg. Inworp. Saygıner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchtiak kan de bal niet met de borst controleren. Kuchtiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kantner geeft een hoge lob. Hamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saygıner speelt de bal door. Covelli is nu in balbezit. Covelli draait met de bal, schiet en ... Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Padevět is nu in balbezit. Ivanec verovert de bal door een tackle van achteren. Covelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covelli draait met de bal, schiet en ... Hlinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guacaneme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Covelli springt en kopt de bal. Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 11:1

78e minuut.
Kuchtiak rent richting de bal. Kuchtiak draait met de bal, schiet en ... Falešník heeft problemen om de bal te vangen. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - slaviapraha 12:1

82e minuut.
Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygıner heeft problemen om de bal te vangen. Saygıner met een sublieme pass. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Allemant probeert naar een medespeler te passen. Ivanec rent richting de bal. Ivanec passt de bal in één keer door. Covelli rent richting de bal. Covelli haalt uit met een fantastische trap. Frumar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 17%, slaviapraha 83%.
AC Black Roses - slaviapraha 12:1