Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFK LoKo Chomutov AC Strom
jejda 4W ++ Tactiek 442fwfw
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Hashim probeert naar een medespeler te passen. Vasilakos rent richting de bal. Vasilakos passt de bal met de wreef. Tříska is nu in balbezit. Tříska geeft een hoge lob. Porto bokst de bal weg.

23e minuut.
Paneira passt de bal met de wreef. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim probeert naar een medespeler te passen. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Oržakauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cetina. Cetina krijgt een gele kaart. Sarales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mel komt het veld opgelopen. Abramovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement draait met de bal, schiet en ... Porto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - AC Strom 0:1

32e minuut.
Porto trapt de bal weg. Bergsteinnsson kopt de bal weg. Daar is Suwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hashim probeert naar een medespeler te passen. Əhmədoğlu is nu in balbezit. Clement maakt een afschuwelijke overtreding. Clement krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 48%, AC Strom 52%.
AFK LoKo Chomutov - AC Strom 0:1

48e minuut.
Cetina onderschept slim de pass. Cetina speelt de bal door. Paneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Divoký onderschept slim de pass. Divoký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK LoKo Chomutov - AC Strom 1:1

64e minuut.
Bergsteinnsson rent richting de bal. Bergsteinnsson met een sublieme pass. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi schiet op doel. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - AC Strom 2:1

66e minuut.
Hashim probeert naar een medespeler te passen. Vasilakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakos passt de bal zonder na te denken. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Əhmədoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hashim is nu in balbezit. Əhmədoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əhmədoğlu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Abramovich met een sublieme pass. Hashim is nu in balbezit. Hashim passt de bal met de wreef. Clement is nu in balbezit. Clement schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 44%, AC Strom 56%.
AFK LoKo Chomutov - AC Strom 2:1