Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha AFK LoKo Chomutov
Normal Tactiek jejda 4W ++
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik geeft de bal voor. Miřatský probeert de bal met de borst te controleren. Miřatský draait met de bal, schiet en ... Falešník probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:1

3e minuut.
Inworp. Əhmədoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Daar is Nádašdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Abut rent richting de bal. Abut geeft de bal voor. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:2

17e minuut.
Falešník onderschept slim de pass. Nádašdi onderschept slim de pass. Nádašdi speelt de bal door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrba rent richting de bal. Grofcsik onderschept slim de pass. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Nádašdi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:3

19e minuut.
Falešník passt de bal in één keer door. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:4

21e minuut.
Padevět bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi verovert de bal door een tackle van achteren. Miřatský rent richting de bal. Falešník rent richting de bal. Nádašdi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:5

24e minuut.
Falešník onderschept slim de pass. Miřatský onderschept slim de pass. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. Frumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:6

29e minuut.
Petrescu passt de bal met de wreef. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal met de wreef. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. Frumar bokst de bal weg.

36e minuut.
Budín probeert naar een medespeler te passen. Abut geeft een hoge lob. Hlinka heeft problemen om de bal te vangen. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kynčl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nádašdi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 80%, AFK LoKo Chomutov 20%.
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:7

47e minuut.
Bergsteinnsson met de inworp. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik passt de bal in één keer door. Petrescu geeft een hoge lob. Nádašdi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bergsteinnsson geeft de bal voor. Daar is Vrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grofcsik met een sublieme pass. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hamal passt de bal zonder na te denken. Chmelíček rent richting de bal. Grofcsik maakt een afschuwelijke overtreding. Grofcsik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Padevět geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Porto trapt de bal weg van het doel. Vrba rent richting de bal. Vrba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bergsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Nádašdi kan de bal niet met de borst controleren. Miřatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi is nu in balbezit. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. Frumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Əhmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Hlinka is nu in balbezit. Miřatský begaat een overtreding. Miřatský krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Hamal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csank rent richting de bal. Csank met een sublieme pass. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vrba geeft een lange en hoge pass. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor passt de bal in één keer door. Csank rent richting de bal. Csank draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Miřatský is nu in balbezit. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kynčl is nu in balbezit. Csank verovert de bal door een tackle van achteren. Csank met een sublieme pass. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 80%, AFK LoKo Chomutov 20%.
slaviapraha - AFK LoKo Chomutov 0:7