Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška TJ Janová
lek Tactiek 433
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 52.2
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Arias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cranenbrouck. Arias raakt geblesseerd tijdens het duel. Cach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krůta springt en kopt de bal. Daar is Goodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Berbecel met een sublieme pass. Bąkowski is nu in balbezit. Vaťouch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vaťouch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias geeft een lange en hoge pass. Cach kopt de bal weg. Krůta rent richting de bal. Krůta draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cach rent richting de bal. Cranenbrouck rent richting de bal. Cach onderschept slim de pass. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kręcichwost geeft de bal voor. Inworp. Tekdemir met de inworp. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:1

32e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta schiet op doel. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:2

41e minuut.
Daar is Krůta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cach is nu in balbezit. Arias is nu in balbezit. Arias draait met de bal, schiet en ... Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 76%, TJ Janová 24%.
FC Baška - TJ Janová 0:3

46e minuut.
Markus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arias rent richting de bal. Goodin probeert naar een medespeler te passen. Poupátko heeft problemen om de bal te vangen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. Toney bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:4

64e minuut.
Habenicht komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Melčák probeert naar een medespeler te passen. Tekdemir geeft een hoge lob. Daar is Poupátko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ... Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Melčák is nu in balbezit. Tekdemir geeft een hoge lob. Krůta rent richting de bal. Krůta haalt uit met een fantastische trap. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Poupátko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias geeft de bal voor. Krůta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:5

87e minuut.
Cach rent richting de bal. Kręcichwost tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cach raakt geblesseerd tijdens het duel. Cach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krůta is nu in balbezit. Krůta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bąkowski geeft de bal voor. Krůta kopt de bal weg. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - TJ Janová 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 66%, TJ Janová 34%.
FC Baška - TJ Janová 0:6