Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOLLAND MASTERS Hungarian Revo FC
BikaDiadal Tactiek Rev 2k24RVKP
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Fényes passt de bal met de wreef. Rafa controleert de bal met de borst. Rafa geeft een hoge lob. Daiauri krijgt zijn hoofd ertegen. Núñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Princisvalle geeft een lange en hoge pass. Karapatakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Borbás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrer onderschept slim de pass. Rafa probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Núñez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Flores geeft de bal voor. Deleanu is nu in balbezit. Flores begaat een overtreding. Deleanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Daiauri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle geeft een hoge lob. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Derrer geeft een hoge lob. Inworp. Flores met een snelle inworp. Rafa is nu in balbezit. Rafa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Padineanu geeft een lange en hoge pass. Deleanu heeft problemen om de bal te vangen. Flores met een sublieme pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafa passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fényes met de inworp. Jönsson geeft een hoge lob. Borbás bokst de bal weg. Karapatakis rent richting de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Hrutka neemt vlug de vrije trap. Padineanu kopt de bal weg. Flores met een sublieme pass. Daiauri heeft problemen om de bal te vangen. Daiauri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 50%, Hungarian Revo FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOLLAND MASTERS - Hungarian Revo FC 0:0

50e minuut.
Rafa onderschept slim de pass. Rafa met een sublieme pass. Daiauri is nu in balbezit. Daiauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Hungarian Revo FC 0:1

59e minuut.
Negoiţă speelt de bal door. Daar is Rafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jönsson is nu in balbezit. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis draait met de bal, schiet en ... Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOLLAND MASTERS - Hungarian Revo FC 1:1

67e minuut.
Rafa met een sublieme pass. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl speelt de bal door. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Briga rent richting de bal. Briga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haidl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Princisvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Princisvalle speelt de bal door. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapatakis schiet op doel. Hrutka probeert de bal aan de voet te houden. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 46%, Hungarian Revo FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOLLAND MASTERS - Hungarian Revo FC 1:1