Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC LOLLAND MASTERS
Rev 2k24RVKP Tactiek BikaDiadal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafa is nu in balbezit. Rafa passt de bal zonder na te denken. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Haidl rent richting de bal. Haidl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Ulveczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briga is nu in balbezit. Ulveczki verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Jönsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreto verovert de bal door een tackle van achteren. Carreto probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Puputti geeft een lange en hoge pass. Jönsson speelt de bal door. Karapatakis met een sublieme pass. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Jönsson kopt de bal weg. Medgyessy heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Borbás trapt de bal weg. Ulveczki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Briga de bal onder controle te krijgen. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Briga speelt de bal door. Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle passt de bal zonder na te denken. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Fényes geeft een hoge lob. Karapatakis rent richting de bal. Keith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keith krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 54%, LOLLAND MASTERS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Karapatakis de bal. Hrutka is nu in balbezit. Hrutka geeft een lange en hoge pass. Flores geeft een lange en hoge pass. Ulveczki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Flores is nu in balbezit. Deleanu rent richting de bal. Flores maakt een afschuwelijke overtreding. Flores krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rafa geeft een hoge lob. Somogyi is nu in balbezit. Puputti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Somogyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Somogyi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Jönsson geeft een lange en hoge pass. Negoiţă probeert de bal met de borst te controleren. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:1

79e minuut.
Rafa speelt de bal door. Klungelig pakt Haidl de bal. Haidl probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Derrer met een sublieme pass. Fényes met een sublieme pass. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 52%, LOLLAND MASTERS 48%.
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:2