Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reborn FC Hungarian Revo FC
Uasyuuu Tactiek Rev 2k24RVKP
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Sudaryono kopt de bal weg. Rafa controleert de bal met de borst. Rafa met een sublieme pass. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki schiet op doel. Hardiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă speelt de bal door. Daiauri rent richting de bal. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Riyadi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cseri stond buitenspel. Hrutka neemt vlug de vrije trap. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kholiq rent richting de bal. Ulveczki onderschept slim de pass. Ulveczki geeft de bal voor. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hardiyanto trapt de bal weg. Flores kopt de bal weg. Nurdiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cseri speelt de bal door. Daar is Kholiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulveczki verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki passt de bal zonder na te denken. Daiauri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sudaryono de bal. Daiauri rent richting de bal. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haidl probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rafa probeert naar een medespeler te passen. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl met een sublieme pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zamrani speelt de bal door. Daiauri heeft problemen om de bal te vangen. Sudaryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri verovert de bal door een tackle van achteren. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto bokst de bal weg.

44e minuut.
Ulveczki passt de bal in één keer door. Daar is Detter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 72%, Hungarian Revo FC 28%.
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:2

48e minuut.
Andriyanto geeft een hoge lob. Daiauri probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sudaryono. Daiauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:3

51e minuut.
Andriyanto met een snelle inworp. Kogutich probeert naar een medespeler te passen. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:4

57e minuut.
Ulveczki kopt de bal weg. Nurdiyanto is nu in balbezit. Daiauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daiauri krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nurdiyanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nurdiyanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyessy geeft een lange en hoge pass. Daiauri rent richting de bal. Daiauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Detter probeert naar een medespeler te passen. Rasyid heeft problemen om de bal te vangen. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:5

73e minuut.
Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Rasyid probeert de bal aan de voet te houden. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Andriyanto geeft de bal voor. Inworp. Haidl met een snelle inworp. Rafa is nu in balbezit. Rafa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Klungelig pakt Sudaryono de bal. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ulveczki rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafa is nu in balbezit. Nurdiyanto rent richting de bal. Rafa verovert de bal door een tackle van achteren. Rafa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores speelt de bal door. Daiauri heeft problemen om de bal te vangen. Daiauri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 69%, Hungarian Revo FC 31%.
Reborn FC - Hungarian Revo FC 0:6