Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC Reborn FC
Rev 2k24RVKP Tactiek Uasyuuu
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 28.6
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen weak


7e minuut.
Rasyid passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nurdiyanto is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki schiet op doel. Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rafa verovert de bal door een tackle van achteren. Rafa geeft een lange en hoge pass. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 1:0

26e minuut.
Rasyid passt de bal zonder na te denken. Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Rasyid rent richting de bal. Ulveczki verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Haidl is nu in balbezit. Haidl passt de bal in één keer door. Rafa met een sublieme pass. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nurdiyanto rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal zonder na te denken. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 2:0

39e minuut.
Cseri heeft problemen om de bal te vangen. Somogyi rent richting de bal. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 3:0

44e minuut.
Andriyanto geeft de bal voor. Inworp. Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft een lange en hoge pass. Paal! Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 37%, Reborn FC 63%.
Hungarian Revo FC - Reborn FC 3:0

55e minuut.
Rafa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haidl de bal. Haidl passt de bal met de wreef. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Riyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een hoge lob. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Flores met een sublieme pass. Hrutka rent richting de bal. Hrutka geeft een hoge lob. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel. Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kholiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreto geeft de bal voor. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 4:0

74e minuut.
Rafa is nu in balbezit. Rafa geeft de bal voor. Somogyi rent richting de bal. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 5:0

79e minuut.
Flores kopt de bal weg. Detter is nu in balbezit. Ulveczki onderschept slim de pass. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Reborn FC 6:0

83e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 30%, Reborn FC 70%.
Hungarian Revo FC - Reborn FC 6:0