Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók LOLLAND MASTERS
Hóh Tactiek BikaDiadal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Kothencz rent richting de bal. Briga verovert de bal door een tackle van achteren. Briga geeft een hoge lob. Daar is Kotsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Padineanu geeft een hoge lob. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - LOLLAND MASTERS 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Minarik de bal onder controle te krijgen. Fényes rent richting de bal. Fényes passt de bal in één keer door. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapatakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fényes rent richting de bal. Fényes passt de bal met de wreef. Karapatakis heeft problemen om de bal te vangen. Karapatakis passt de bal zonder na te denken. Jönsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel. Gawin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Núñez trapt de bal weg van het doel. Daar is Drnda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jönsson speelt de bal door. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nodaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Larios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briga is nu in balbezit. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kotsaris rent richting de bal. Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle geeft een lange en hoge pass. Karapatakis krijgt zijn hoofd ertegen. Gallo Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - LOLLAND MASTERS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 46%, LOLLAND MASTERS 54%.
Fc Hóhányók - LOLLAND MASTERS 0:2

52e minuut.
Casasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle probeert naar een medespeler te passen. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris geeft een hoge lob. Karapatakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Karapatakis kopt de bal weg. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kotsaris de bal. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallo Moreno controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - LOLLAND MASTERS 0:3

78e minuut.
Kotsaris rent richting de bal. Jönsson is nu in balbezit. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson is nu in balbezit. Jönsson draait met de bal, schiet en ... Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Puputti met een harde bal richting middenveld. Jönsson kopt de bal weg. Gallo Moreno rent richting de bal. Karapatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karapatakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Deleanu passt de bal in één keer door. Larios heeft problemen om de bal te vangen. Drnda bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 46%, LOLLAND MASTERS 54%.
Fc Hóhányók - LOLLAND MASTERS 0:3