Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOLLAND MASTERS Reborn FC
BikaDiadal Tactiek Uasyuuu
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 28.4
formidable Schieten poor
solid Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Karapatakis passt de bal met de wreef. Briga met een sublieme pass. Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle met een sublieme pass. Kotsaris is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Fényes geeft een hoge lob. Nurdiyanto kan de bal niet met de borst controleren. Fényes rent richting de bal. Fényes geeft een hoge lob. Kotsaris krijgt zijn hoofd ertegen. Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karapatakis de bal. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 1:0

7e minuut.
Sudaryono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojonegoro komt het veld opgelopen. Cseri probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cseri de bal. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 2:0

21e minuut.
Inworp. Andriyanto met een snelle inworp. Princisvalle geeft een lange en hoge pass. Daar is Karapatakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karapatakis schiet op doel. Hardiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 3:0

24e minuut.
Detter probeert naar een medespeler te passen. Kogutich is nu in balbezit. Princisvalle begaat een overtreding. Princisvalle krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Princisvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Princisvalle passt de bal met de wreef. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jönsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Karapatakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 4:0

35e minuut.
Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrer verovert de bal door een tackle van achteren. Derrer geeft een hoge lob. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Detter geeft de bal voor. Fényes is nu in balbezit. Fényes geeft een hoge lob. Karapatakis is nu in balbezit. Karapatakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 31%, Reborn FC 69%.
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 4:0

52e minuut.
Jönsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Princisvalle is nu in balbezit. Princisvalle geeft een lange en hoge pass. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto bokst de bal weg.

58e minuut.
Kogutich geeft een lange en hoge pass. Princisvalle heeft problemen om de bal te vangen. Princisvalle passt de bal zonder na te denken. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jönsson rent richting de bal. Jönsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Andriyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 5:0

66e minuut.
Padineanu onderschept slim de pass. Briga speelt de bal door. Jönsson probeert naar een medespeler te passen. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapatakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Detter probeert naar een medespeler te passen. Kogutich bereikt de bal nog maar net als eerste. Puputti begaat een overtreding. Puputti krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nurdiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Jönsson onderschept slim de pass. Jönsson met een sublieme pass. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel. Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto bokst de bal weg.

81e minuut.
Fényes onderschept slim de pass. Fényes met een sublieme pass. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle passt de bal in één keer door. Kotsaris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 6:0

90e minuut.
Kholiq met een sublieme pass. Puputti bereikt de bal nog maar net als eerste. Puputti geeft de bal voor. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 37%, Reborn FC 63%.
LOLLAND MASTERS - Reborn FC 6:0