Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reborn FC LOLLAND MASTERS
Uasyuuu Tactiek BikaDiadal
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.9 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen average


3e minuut.
Nurdiyanto rent richting de bal. Deleanu onderschept slim de pass. Deleanu geeft een lange en hoge pass. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapatakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:1

10e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes onderschept slim de pass. Karapatakis rent richting de bal. Fényes geeft de bal voor. Jönsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Princisvalle zal de hoekschop nemen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jönsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson met een sublieme pass. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel. Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:2

15e minuut.
Karapatakis is nu in balbezit. Zamrani speelt de bal door. Bojonegoro is nu in balbezit. Karapatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karapatakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Deleanu speelt de bal door. Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotsaris de bal. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto bokst de bal weg. Detter heeft problemen om de bal te vangen. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karapatakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jönsson neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kotsaris is nu in balbezit. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:3

29e minuut.
Jönsson is nu in balbezit. Jönsson passt de bal met de wreef. Bojonegoro rent richting de bal. Kotsaris onderschept slim de pass. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Princisvalle is nu in balbezit. Rasyid is nu in balbezit. Jönsson onderschept slim de pass. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris schiet op doel. Hardiyanto bokst de bal weg. Karapatakis is nu in balbezit. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bojonegoro trapt de bal weg. Princisvalle kopt de bal weg. Detter heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jönsson met een sublieme pass. Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle passt de bal zonder na te denken. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Deleanu passt de bal met de wreef. Nurdiyanto rent richting de bal. Deleanu geeft de bal voor. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris geeft de bal voor. Hardiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 79%, LOLLAND MASTERS 21%.
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:3

49e minuut.
Rasyid probeert naar een medespeler te passen. Princisvalle speelt de bal door. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:4

55e minuut.
Cseri rent richting de bal. Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fényes probeert naar een medespeler te passen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nurdiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdiyanto passt de bal met de wreef. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Princisvalle de bal. Princisvalle probeert naar een medespeler te passen. Karapatakis is nu in balbezit. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap. Hardiyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:5

73e minuut.
Deleanu geeft een lange en hoge pass. Karapatakis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojonegoro. Bojonegoro krijgt een gele kaart. Karapatakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fényes komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jönsson onderschept slim de pass. Jönsson met een sublieme pass. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis schiet op doel. Hardiyanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:6

86e minuut.
Puputti passt de bal met de wreef. Fényes is nu in balbezit. Fényes geeft de bal voor. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto bokst de bal weg. Karapatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapatakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Princisvalle met een sublieme pass. Jönsson met een sublieme pass. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 64%, LOLLAND MASTERS 36%.
Reborn FC - LOLLAND MASTERS 0:7