Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC Fc Hóhányók
Rev 2k24RVKP Tactiek H532
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen very good


5e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Ulveczki kopt de bal weg. Daiauri rent richting de bal. Daiauri schiet op doel. Gawin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Fc Hóhányók 1:0

12e minuut.
Medgyessy verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyessy geeft de bal voor. Daiauri kopt de bal weg. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rafa geeft de bal voor. Chang kan de bal niet met de borst controleren. Daiauri is nu in balbezit. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Gawin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Fc Hóhányók 2:0

31e minuut.
Chenu rent richting de bal. Chenu met een sublieme pass. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis schiet op doel. Negoiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Minarik kopt de bal weg. Daar is Dromokaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keith is nu in balbezit. Dromokaitis onderschept slim de pass. Dromokaitis schiet op doel. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dromokaitis rent richting de bal. Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă geeft een lange en hoge pass. Daiauri is nu in balbezit. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Tábory de bal onder controle te krijgen. Dromokaitis rent richting de bal. Met opzet legt Medgyessy zijn tegenspeler op de grond. Medgyessy krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Haidl probeert naar een medespeler te passen. Daiauri is nu in balbezit. Cotereac verovert de bal door een tackle van achteren. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 54%, Fc Hóhányók 46%.
Hungarian Revo FC - Fc Hóhányók 2:0

50e minuut.
Flores geeft de bal voor. Daiauri is nu in balbezit. Chang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daiauri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cotereac kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Chenu maakt een afschuwelijke overtreding. Chenu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daiauri rent richting de bal. Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Ulveczki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - Fc Hóhányók 3:0

74e minuut.
Gorriarán geeft een hoge lob. Marques is nu in balbezit. Marques geeft een lange en hoge pass. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki schiet op doel. Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rafa is nu in balbezit. Rafa geeft de bal voor. Tábory speelt de bal door. Keith geeft de bal voor. Marques probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Minarik met een sublieme pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz draait met de bal, schiet en ... Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 47%, Fc Hóhányók 53%.
Hungarian Revo FC - Fc Hóhányók 3:0